DOLAR
32,3852
EURO
35,0493
ALTIN
2.326,85
BIST
9.128,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın’ın Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Millet olarak Cumhuriyetimizin 95.kuruluş yıl dönümüne ulaşmaktan büyük mutluluk duymaktayız. Cumhuriyet, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde milletin azim ve kararlılığıyla vücut bulmuş büyük bir eserdir. Bu eser, büyük bir vizyonla daima ileriye bakan, özgüvenini sağlam tutan, heyecanla ve şevkle çalışan bir neslin bugünkü nesillere armağanıdır. Türk toplumu Cumhuriyet’le çağdaş bir millet haline gelmiş, devletinin yegane ve gerçek sahibi olmuştur. Cumhuriyet, Türk insanını karanlıktan aydınlığa, umutsuzluktan umuda dönüştüren millet iradesinin sembolüdür.

Türkiye Cumhuriyeti bugün, çağdaş, demokratik, laik bir dünya devletinin adıdır. Bir milli devlet olarak kurulan Türkiye Cumhuriyeti, her alanda büyük bir değişim ve atılımın somut ifadesidir. Bilinmelidir ki, Türk Milletinin sarsılmaz iradesi ve Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatma azmi, tüm güçlükleri aşmamızda bizlere yol gösterecektir. Cumhuriyetin çocukları, gençleri almış oldukları bu mirası ilelebet koruyacaklardır. Cumhuriyetin emaneti omuzlarımızdadır. Bu emaneti canımızdan aziz bilip her şartta sahip çıkacağız. Bu duygu ve düşüncelerimle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve bu toprakları Vatan yapan aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum. Yurt içindeki ve yurt dışındaki bütün vatandaşlarımızın, geleceğimizi emanet edeceğimiz sevgili çocuklarımızın ve gençlerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

Pazaryeri Belediye Başkanı
Muzaffer Yalçın

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.