DOLAR
32,3346
EURO
35,0867
ALTIN
2.308,85
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Özele Geçti Şimdi Ne Olacak?

Özele Geçti Şimdi Ne Olacak? Bilecik’te Bilecik Belediyesine ait ve işletmesi de belediye tarafından yapılan Bilecik Belediyesi Mezbahanesinin işletmesi yapılan ihale sonucunda özele devredildi.

Vatandaşlar, çiftçiler ve esnaflar artık hizmet alamayacak mı ?

iSO 22000 HACCP ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından verilen ruhsat ve işletme belgeleri başta olmak üzere bütün yeterlilik belgelerine sahip Bilecik Belediyesi Mezbahanesi, vatandaşlar, çiftçiler ve esnafların en sağlıklı ve kaliteli hizmeti alması düşüncesiyle şehre kazandırılmıştı.

Edinilen bilgilere göre, Aralık ayında yapılan ihale sonucunda aylık 3300₺ kira bedeli ile 10 yıllığına Besiciler LTD. ŞTİ.’ye kiralandı.

1966 Yılından Bugüne Babadan Gelen Tecrübe

Bilecik’te uzun yıllar kasaplık, büyükbaş, küçükbaş, alım-satım ve kesimi gibi konularda faaliyetler gösteren, Sami Eren’in oğulları Besiciler LTD. ŞTİ. sahipleri Suat ve Fuat Eren tarafından kiralanan Bilecik Belediyesi Mezbahanesi, Osmangazi Mahallesi Mezbaha Yolu Sokaktaki yerinde aynı isimle hizmet vermeye devam edecek ve baba mesleğini çocukları sürdürecek.

besiciler lt sti

Bilecik Belediyesine ait ve işletmesi de belediye tarafından yapılan Bilecik Belediyesi Mezbahanesinin işletmesinin özele geçmesi ile ilgili bir değişiklik olacak mı?

Bilecik Belediyesi Mezbahanesi hizmetlerinden faydalanan vatandaşlar, çiftçiler ve esnaflar bu hizmetlerden yaralanamayacak mı ?

Vatandaşlar tarafından merak edilen tüm bu soruları sizler için araştırdık.

Şimdi Ne Olacak?

Bilecik Belediyesi Mezbahanesinden vatandaşlar, çiftçiler ve esnaflar aynı şekilde yararlanmaya devam edebilecek. Kasaplık ve adaklık büyükbaş, küçükbaş canlı hayvan temini, kesimi, Kurban Bayramında yine aynı şekilde büyükbaş ve küçükbaş canlı hayvan temini ve islami usullere uygun (helal), veteriner hekim kontrolünde kesimi gibi tüm hizmetlerin aynı şekilde verileceği öğrenildi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.