DOLAR
32,3691
EURO
34,9702
ALTIN
2.326,20
BIST
9.075,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

OYLARIMIZI ARTIRMAYA KARARLIYIZ

OYLARIMIZI ARTIRMAYA KARARLIYIZ

Kadın Kolları üyeleri ile bir araya gelen CHP Milletvekili Yaşar Tüzün, “1 Kasım’da Bilecik’te oylarımızı daha da artırmaya kararlıyız” dedi.

 

Seçim çalışmalarına hızlı başlayan CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, seçim bürosunda Kadın Kolları üyeleri ve Merkez İlçe üyeleri ile bir toplantı düzenleyerek şimdiye kadar olan çalışmaları değerlendirdi ve bundan sonra izlenecek stratejiyi anlattı.

Çok sayıda kadın üyenin hazır bulunduğu toplantıya CHP 2’inci sıra adayı Hüseyin Elmas, CHP İl Başkanı Şinasi Çetinkaya ve Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan’ın yanı sıra 7 Haziran seçimlerinde Bilecik’te 2’inci sıradan aday olan Çağatay Karaahmet, eski CHP Milletvekili Tayfur Ün, 2014’de CHP’den Bilecik Belediye Başkan adayı olan Sungur Turan, eski il başkanları Erdoğan Tüfekçi, Metin Yaşar ve Akın Güven katılarak konuşma yaptılar.

Konuşmacılar, birlik ve beraberlik içinde çalışılmaya devam edilmesinin önemine vurgu yaparken, “Bu şekilde çalışmayı sürdürürsek 7 Haziran başarımızı daha da ileriye götürebiliriz” dediler. Toplantıda konu.

Eski merkez ilçe başkanları ile belediye meclis üyelerinin tamamının katıldığı toplantıda konuşan, CHP Bilecik Milletvekili Tüzün, 7 Haziran seçimlerinden sonra neden hükümet kurulamadığını ve niye yeniden seçim kararı alındığını ayrıntılarıyla açıkladı. Anayasa ihlal erilerek CHP’ye hükümet kurma görevi verilmediği için emeklinin bayram ikramiyesi alamadığını, asgari ücretin 1.500 liraya çıkarılamadığını, çiftçinin mazotunun fiyatının düşürülemediğini anlatan Tüzün, şöyle devam etti:

“Bize 7 Haziran seçimleri öncesi vaatlerimiz karşısında kaynak soran, bunları verirsek ekonomi batar diyen AKP şimdi bizden kopya çekerek aynı vaatlerde bulunuyor. Sanki 13 yıldır iktidarda değilmiş gibi şimdi seçimlerden sonra bizim vaatlerimizi yerine getireceğini söylüyor. Bu bir itiraftır. Bu emeklinin ikramiyesinin, işçinin asgari ücretinin gasp edildiğinin itirafıdır. 7 Haziran seçimleri önce projelerini hazırlayarak seçim bildirgesini ilk açıklayan parti CHP’ydi. Şimdi de ilk açıklayan yine biz olduk. Halkımız gerçekleri daha iyi görüyor. Projeleriyle, kadrolarıyla Türkiye’yi yönetmeye hazır tek parti CHP’dir. Bu seçimde ‘ÖNCE TÜRKİYE’ diyerek yola çıktık. 13 yılda ülkeyi kötü yöneten, yoksulu daha yoksul yapan, Türkiye’yi bütün komşularıyla kavgalı hale getiren bu iktidarı değiştirmek için alanlardayız. 7 Haziran seçimlerinden Bilecik’te oylarımızı daha da artırarak çıktık. Bu seçimde de oylarımızı artırmaya kararlıyız. Ben dolaştığım bütün yerlerde, insanlarda 1989’daki aynı azmi görüyorum. 1989’da nasıl Bilecik’te belediyelerin çoğunu kazandıysak, Türkiye’de yerel yönetimlerde iktidara geldiysek bu seçimde de aynı başarıyı göstereceğiz. 1 Kasım’da Bilecik’te birinci partinin adı CHP olacaktır.”

1 Kasım’dan sonra CHP iktidarında üretim seferberliği başlatılacağını, emeklinin gereken saygıyı göreceğini, esnafa ödediği vergi kadar faizsiz kredi verileceğini ve emekli esnafın aylığından yapılan kesintinin kaldırılacağını, teşvik sisteminin değişeceğini, taşeron işçiliğin kaldırılarak kadroya alınacağını belirten Tüzün, “AKP  bizden kopya çekiyor, bugün vaat ettikleri her şey, bizim seçim bildirgemizin kötü bir kopyasıdır. Bizim iktidarımızda üretimin önündeki bütün engeller kaldırılacak. Esnafımıza nefes aldıracak projelerimiz hazır. Tarımda yeni destekleme modelimiz hazır. Çiftçimizi, mazotundan sulama elektriğine kadar, fiyat politikasından tarımsal birliklerine kadar destekleyecek bütün projelerimiz hazır. Biz de Bilecik’te CHP’yi birinci parti yapmak için hazırız. Bunun için gece gündüz çalışacağız” diye konuştu.

20151007_201520 20151007_201552 20151007_202152 20151007_202623

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.