DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
28°C

OSMANLI HAMAMI FİZİK TEDAVİ MERKEZİNİN AÇILIŞI YAPILDI

Bilecik Belediyesi tarafından şehrimize kazandırılan Osmanlı Hamamı Fizik Tedavi Merkezi’nin açılışı, düzenlenen programda gerçekleştirildi.

Programa; Milletvekili Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, Belediye Başkanı Nihat Can ve eşi Nesrin Can, AK Parti İlçe Başkanı Nail Öztürk, Kadın Kolları Başkanı Ümran Erdoğan Karayiğit, Ülkü Ocakları Bilecik İl Başkanı Fatih Yaşar, Cumhur ittifakı üyeleri, muhtarlar, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Milletvekili Selim Yağcı, burada yaptığı konuşmada; Bilecik’te vatandaşlarımız için son derece önemli ve büyük bir tesisin açılışını gerçekleştirdiklerini belirterek, şunları söyledi:

‘’İlimizdeki eski hamamın vatandaşlarımıza yeterli oranda hizmet vermemesi ve güvenli olmaması nedeniyle kapatılan hamam yerine Belediye Başkanlığımız döneminde yapımına başladığımız Osmanlı Hamam Fizik Tedavi Merkezimizin açılışını büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Cenabı Allah insanımıza ve şehrimize hayırlı ve uğurlu eylesin. İnşallah Dirilişin Şehri Bilecik’imizde bu tür nadide eserler insanımızın hizmetine sunulmaya devam eder. Bu anlamda tesisin her yönüyle tamamlanması ve hemşehrilerimizin hizmetine sunulmasında katkısı olan Belediye Başkanımız Nihat Can ve değerli çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Bilecik’imizin ve hemşehrilerimizin her şeyin en iyisine layık olduğu düşüncesiyle İnşallah daha güzel eserleri gerçekleştirmek nasip olur. Hep Birlikte Daha İyiye Daha Güzele.

MİLLETVEKİLİ SELİM YAĞCI:

‘’BİZ HİZMET YAPARIZ BAŞKALARI SADECE KONUŞUR VE KÜÇÜMSER’’

Milletvekili Selim Yağcı konuşmasında ayrıca ‘’Yapılan bütün eserler Selim Yağcı’nın, Nihat Can’ın eseri değil. Yapılan bütün bu eserler ve çalışmalarda Milletimizin duası, desteği, fikri ve taktiri var. Dolayısıyla bizler AK Parti olarak hizmet yaparız, başkaları da sadece konuşur ve küçümser. Bu anlamda aziz hemşehrilerimiz bu şekilde düşünenlere ve konuşanlara gereken cevabı verecektir’’ ifadelerini kullandı.

BAŞKAN CAN:

‘’İNSANIMIZ İÇİN DAHA GÜZEL ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ’’

Belediye Başkanı Nihat Can ise yaptığı konuşmada Bileciklilerin hizmetin en iyisine layık olduklarını belirterek, Bilecik için daha güzel çalışmalar gerçekleştireceklerini kaydetti.

Osmanlı Hamamı Fizik Tedavi Merkezinin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunan Belediye Başkanı Nihat Can, şunları söyledi:

‘’Bilecik Osmanlı Medeniyeti’nin doğduğu şehirler olan Bilecik’imizde; Sayın Milletvekilimiz Selim Yağcı’nın Belediye Başkanlığı döneminde yapımına başladığımız Osmanlı Hamamı Fizik Tedavi Merkezimizin açılışını gerçekleştirdik. Bu nadide eserin yapımının her metrekaresinde emeği olan Milletvekilimiz Selim Yağcı’ya teşekkür ediyorum. Osmanlı’nın mimari değerlerini içerisinde bulunduran aynı zamanda son teknolojik imkanların da dahil olduğu eserin şehrimize ve insanımıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.

OSMANLI HAMAMI AÇILIŞA ÖZEL BİR HAFTA BOYUNCA 10 TL OLACAK

Milletvekili Selim Yağcı, açılışta yaptığı konuşmada ayrıca Bilecik Belediyesi ve İşletme Yetkililerinin aldığı kararla Osmanlı Hamamının 18 Mart Pazartesi gününden itibaren açılışa özel bir hafta boyunca 10 TL olarak hemşehrilerimize hizmet vereceğini kaydetti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.