DOLAR
32,5874
EURO
34,7793
ALTIN
2.506,64
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
28°C

Osmangazi Mahallesi Kadın ve Spor Merkezi Açıldı

Osmangazi Mahallesi Kadın ve Spor Merkezi Açıldı

Bilecik Belediyesi tarafından Osmangazi Mahallesi’ne kazandırılan Kadın Spor ve Yaşam Merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

Spor Merkezinde gerçekleştirilen programa Bilecik’te, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla “Bilecik Belediyesi Kadın Spor ve Yaşam Merkezi” açıldı.

Osmangazi Mahallesi’ndeki tesisin açılış törenine, Vali Tahir Büyükakın, Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti İl Başkan Vekili Haşim Balcı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban, Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, daire amirleri, muhtarlar, siyasi parti, kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunduktan sonra İstiklal Marşımızın okunduğu program, Kur’anı Kerim tilaveti ile başladı.

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:

‘’AMACIMIZ BÜTÜN MAHALLELERİMİZDE BU TÜR GÜZEL ESERLERİ KAZANDIRMAKTIR’’

Belediye Başkanı Selim Yağcı, programda yaptığı konuşmada; bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladığını belirtti.

Bilecik Belediyesi olarak başta kadınlar olmak üzere toplumun tüm bireyleri için güzel çalışmalar gerçekleştirmeye devam edeceklerini belirterek, şunları söyledi:

‘’Bugün birçok yönüyle özel ve güzel bir günü yaşıyoruz. Çok şükür geçtiğimiz yıl Beşiktaş Mahallemize kazandırdığımız Kadın Spor ve Yaşam Merkezinin açılışını yaparken, bir söz verdik ve Osmangazi Mahallemize de böyle bir eseri kazandıracağımızı söyledik ve bugün bunu gerçekleştirmiş olmanın haklı mutluluğunu yaşıyoruz. Kadınlarımız gerçekten bizler için çok önemli ve bizler de onlara layık eserler hazırlamaya gayret gösteriyoruz. Doğumdan ölene kadar hayatın her safhasında var olan kadınlarımızın gününü kutluyorum. Hanımlara yapılan her yatırım, yol, su, elektrik olarak toplumun her kesimine döner. Yaptığımız icraatların kabul edilip kullanıp da bizlere ayrı mutluluk veriyor. İnşallah; Hürriyet, Ertuğrulgazi ve diğer mahallelerine de bu tür tesisler yapacağız. Bugün bu müjdeyi de veriyorum.” İfadelerini kullandı.

Vali Tahir Büyükakın, ise konuşmasında kadının toplumsal hayattaki önemine değinerek, katkıları dolayısıyla Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya teşekkür ederek, eserin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Osmangazi Mahalle Muhtarı Yasemin Sezer ise mahalle olarak güzel bir esere sahip oldukları için duyduğu memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya teşekkür etti.

Daha sonra açılışın gerçekleştirildiği program sonunda vatandaşlara pilav ayran ikram edildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.