DOLAR
32,4730
EURO
34,9255
ALTIN
2.435,25
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Osmaneli’de Yaz Spor Okullarına Yoğun İlgi

Okulların tatil olmasıyla birlikte çocukların hem eğlenceli vakit geçirmesi için, hemde sportif faaliyetlerde bulunmalarını sağlamak amacıyla programlanan yaz spor okullarına olan ilgi Osmaneli’de her geçen gün artıyor.

Spor konusunda örnek bir alt yapı kulübü olan 1308 Osmaneli Belediye Spor 17 branşta faaliyetlerine devam ediyor.
Osmaneli Belediyesi her süreçte yürüttüğü planlı, programlı hedeflerine yönelik çalışmalarla örnek belediyecilik sergiliyor. Geleceğin teminatı olan gençlere ve çocuklara büyük önem veren Osmaneli Belediyesi son beş yılda yaptığı tesis yatırımları ile sporun her branşında bilimsel çalışmalara da imza atıyor.

Osmaneli Belediyesi, tatil döneminde başlayan yaz spor okullarında 500 öğrenciye hizmet vermeyi hedefliyor.

Osmaneli de ailelerin büyük destek verdiği yaz spor okullarında neredeyse doluluk derecesine gelindi. Yüzme, Futbol ve salon sporları gibi bir çok branşta devam eden yaz spor okullarına gösterilen ilgi her geçen gün artıyor. Milli sporcuların, spor hocalarının gözetiminde bilimsel çalışma programları uygulanarak çocuklar ve gençler spor alanında yetiştiriliyor.

Yaz tatilinde dolu dolu spor faaliyetlerini sürdüren sporcular ile sık sık bir araya gelen Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, sohbet ederek, 1308 Osmaneli Belediye Spor ile örf ve adetlerine bağlı ,dinine, bayrağına, vatanına, milletine, devletine bağlı sporcular yetiştirmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Başkan Şahin, üst liglere ve milli takımlara da sporcular yetiştirmeyi hedeflediklerini belirterek, sporcular ve hocalarına başarılar diledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.