DOLAR
32,5593
EURO
34,9449
ALTIN
2.427,80
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
28°C
Bilecik
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

Osmaneli’de sanayi parselleri uygulamasına yoğun ilgi

Osmaneli’de sanayi parselleri uygulamasına yoğun ilgi

Gebze Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım ile İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Baz, sanayi parselleri ve yatırımlar konusunda Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ile bir araya geldi.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, İstanbul da özellikle de Gebze de faaliyet gösteren bazı sanayicilerin Osmaneli’ye yatırım yapmak için müracaat ettiklerini kaydederek, yapmış oldukları sanayi parselleri uygulamasına yoğun ilgi gösterildiğini ve yaptıkları İstanbul ziyaretleri sonrası bu yoğunluğun daha da arttığını söyledi.

Başkan Şahin, Gebze Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım ile İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Baz’ın sanayi parselleri ile ilgili alanları yerinde incelemek için ziyarette bulunduklarını anlatarak, Gebze Organize Sanayi Bölgesindeki  sanayiciler için sanayi parsellerinden yer talebinde bulunan sanayicilerle görüşmelerinin devam edeceğini aktardı.

Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezini de ziyaret eden konukların, Lefke Bezinden ürünlere büyük ilgi gösterdiklerini belirten Başkan Şahin, hediyelik eşyalar için büyük siparişler veren sanayicilerin, yöresel ürünlere doğrudan alıcı olacaklarını gösterdiğini ifade ederek şöyle devam etti:

Yeni yapmakta olduğumuz Lokum Fabrikamız, reçel, salca, diğer gıda ürünleri projemize de büyük ilgi gösteren yatırımcılar üretim aşamasında sipariş desteği sağlayacaklarını ifade ettiler. Çevreye, doğaya zarar vermeyen Osmaneli de gelişimi sağlayacak yatırımcıların önünü açacağız. Osmaneli için belirlediğimiz sanayileşerek büyüme hedefine hızla ulaşıyoruz. Değerli yatırımcılara ve hocamıza Osmaneli ye ilgileri için çok teşekkür ediyoruz.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.