DOLAR
32,5373
EURO
34,9031
ALTIN
2.439,98
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C

Osmaneli’de Kriz Masası Kuruldu

Osmaneli’de Kriz Masası Kuruldu. Osmaneli Belediyesi yaşanan Koronavirüs Salgınının önlenebilmesi ve alınan tedbirlerin anında işleme alınabilmesi için kriz masası kurdu.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin tüm Dünyayı tehdit eden Türkiye’de artık sınırlı da olsa hissedilmeye başlanan koronovirüs salgını nedeniyle belediyede acil durum ilan etti.

Son günlerde Türkiye de kendini göstermeye başlayan hastalıktan ölenler ve risklerin artmasıyla hükümetimizin getirdiği yasal düzenlemelere anında adapte olabilmek ve diğer kamu kurumlarıyla birlikte süratle bu önlemleri uygulamaya sokmak için 24 saat hizmet verecek kriz masası oluşturdu.

Osmaneli Belediyesi tüm önceliğini koronovirüs salgınını önleme faaliyetlerine verecek.

Halkımızın diğer konulardaki istekleri ertelenerek,tüm çalışanlarımızla salgına karşı mücadeleye veriyoruz.Osmaneli Belediyesi 24 saat hizmet verecek kriz masası ile her önlemi ve hükümetimizin talimatları doğrultusunda koronavirüse karşı acilen alıyoruz ve almaya devam edeceğiz.

Osmaneli Belediyesi, koronovirüs salgını hükumetimizce bitti denilinceye kadar 24 saat acık olacak. Bizzat Başkan Münür Şahin yönetiminde hizmet verecek KRİZ MASASI köylerimizin de hizmetinde olacak.Dünya da özellikle son dönemde Avrupa ülkelerinde başta İtalya ve İngiltere olmak üzere tedbir almada gecikmenin bedelini içler acısı bir bilançoyla ödüyor.

Sağlık Bakanlığımızın aldığı erken önlemlere diğer bakanlıklarımızın büyük destekleri ve Cumhurbaşkanımızın süreci bizzat kendinin yönetmesiyle Türkiye inşallah bu salgın en az hasarla atlatacak.Ancak işin hafife alınması durumunda yaşanacak felaketi özellikle İtalya da görüyoruz.65 yaş üzerini direk büyük oranda tehdit ve yok eden bu acımasız virüse karşı çok dikkatli olmalı ve harfiyen kurallara,yasaklara uymalıyız.

Osmaneli Belediyesi olarak birinci önceliğimiz Koronavirüs salgınına karşı mücadele. 24 Saat Kriz Masamızla ve tüm personelimizle Osmaneli Halkının ve köylerinin hizmetindeyiz.Allah bu mübarek gecede dualarımızı kabul eder ve inşallah en kısa zamanda bu illetten kurtuluruz.

Kriz Masası iletişim Bilgileri,
Başkan Münür Şahin 0.533.263.40.62
Kriz Masası 110

Saygı ve sevgilerimizle,
Ymm Münür Şahin
Osmaneli Belediye Başkanı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.