DOLAR
32,5878
EURO
34,8455
ALTIN
2.503,43
BIST
9.678,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Osmaneli’de Aralık Ayında Başlayacak

Osmaneli’de Aralık Ayında Başlayacak. Bilecik, Osmaneli İlçesinde 30 dükkandan oluşacak Küçük Sanayi Sitesi yatırımına Aralık ayında başlanacak.

Osmaneli son dönemlerde yatırımcıların ilgi kaynağı oldu. Osmaneli-Yenişehir-Bursa YHT ihaleye çıkması sanayicilerin ilçeye olan taleplerini arttırdı. Bir taraftan konuta duyulan ihtiyaç diğer taraftan büyük sanayi şirketlerine hizmet verecek küçük sanayi sitesi için çok yoğun talep geldiği bildirildi. Konu ile ilgili Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in yaptığı açıklamada;

Osmaneli Belediyesi olarak her adımımızı 5-10-20-50 yıllık hedeflerimize ve planlarımıza uygun olarak atıyoruz. Osmaneli’de günü yönetirken, geleceği de yönetiyoruz. Hiç bir işimiz anlık değil. Osmaneli her alanda örnek projelerle yükselişini ve büyüme sürecini gerçekleştiriyor. Belediyemizde kurduğumuz yönetici ve usta kadromuzla özel sektör mantığı içinde çalışıyoruz. Yatırımlarımızı bu güçlü kadro ile çoğu kez sadece malzeme ihalesi ile kendimiz gerçekleştiriyoruz.

Osmaneli esnafımızın, tüccarımızın yanı sıra ilçemizde yatırım yapmak isteyen, küçük ve orta ölçekli şirketlerimiz, işletmelerimizin taleplerini karşılamak için yaklaşık iki yıldır yaptığımız planlamaları hayata geçiriyoruz. Mevcut küçük sanayi bölgemizi büyütürken, yeni küçük sanayi alanımızda yatırıma başlıyoruz.

Odöksan AŞ-TOKİ Kavşağı(Osmaneli MYO Kavşağı) arasında 30.000 m2 lik alanda küçük sanayi dükkanları inşasına aralık ayında başlıyoruz. 15X8=120 M2 ve 6 metre yükseklikte olacak dükkanlarımıza, kiralayan asma kat ilavesi yapabilecek. Doğalgaz ve elektrik, su altyapısı hazır olan dükkanların kasım ayında ihalesini yapıyoruz.
İhale şartnamesi hazırlanmakta olan işyerlerinin ön yüzü Osmaneli Konakları görünümünde tasarlandı. Ana yola bakan cepheden sadece idari girişler yapılabilecek. İşyerlerine malzeme girişleri bina arkalarından olacak. Ana yoldan bakıldığında reklamlar, güzel bir çevre düzenlemesi ve konak görünümüyle küçük sanayi sitemiz çok özel görünümde olacak. Projesi Osmaneli Belediyesi Mimar ve Mühendisleri tarafından çizilen küçük sanayi sitemiz ilçemize hayırlı olsun.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.