DOLAR
32,5166
EURO
34,5622
ALTIN
2.491,61
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Çok Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

OSMANELİ  ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLADI

OSMANELİ  ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLADI

İlçemiz Osmaneli’nde yatırım ve hizmetler çoğaldıkça, Osmaneli’ne yapılan ziyaretler de artıyor. Bursa Orman Bölge Müdürü Arif CAN ve Bilecik Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun YILDIZ, Belediye Başkanı Münür ŞAHİN’e ziyaret gerçekleştirdiler.

Bursa Orman Bölge Müdürü Arif CAN, Osmaneli’nde yapılan ağaçlandırma çalışmalarını yerinde görmek amacıyla Belediye Başkanı Münür ŞAHİN’i ziyaret etti. Başkan Şahin’in makamında yapılan görüşmeden sonra, ağaçlandırılan alanlar gezilerek, yerinde görüldü. Osmaneli’ne dikilen ağaçlardan dolayı memnuniyetini dile getiren Bursa Orman Bölge Müdürü Arif CAN, bundan sonra Osmaneli Belediyesinin ağaç konusundaki taleplerinin öncelikli olarak yerine getirileceğini belirtti.

Orman Bölge Müdürü Arif CAN’dan sonra Bilecik Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun YILDIZ, Başkanı makamında ziyaret etti. Osmaneli’nde kurulması planlanan Organize Tarım Sanayi Bölgesi konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretlerle ilgili olarak açıklama yapan Belediye Başkanı Münür ŞAHİN, “Bursa Orman Bölge Müdürümüze ve Bilecik Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürümüze ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Osmaneli ilçemizde yapılan hizmetleri ve yapılacak olanları yerinde görmek için bizleri ziyaret eden, yapmış olduğumuz hizmetlerde bizlere destek olan, bölge ve il müdürlerimiz sağ olsunlar. Osmaneli tarihinden bu yana bir tarım şehri. Tarım ile ilgili oluşturmayı düşündüğümüz Organize Tarım Sanayi bölgesi konusunda İl Müdürümüz ile görüş alışverişinde bulunduk. Yapımına çok kısa bir zaman sonra başlayacağımız Hal Binamız ile de kendisinin fikirlerini aldık. Turizm ve sanayi konusunda olduğu gibi, Tarım konusunda da Osmaneli Belediyesi olarak yatırımlarımızı devam ettirip, çiftçilerimizin hem daha çok üretmesini, hem de ürettiklerini daha iyi bir şekilde pazarlamalarını sağlamak için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.