DOLAR
32,5149
EURO
34,5755
ALTIN
2.492,16
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Çok Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

OSMANELİ TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİNİN YER TESLİMİ YAPILDI

OSMANELİ TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİNİN YER TESLİMİ YAPILDI

Osmaneli sağlık hizmetlerinde yeni Toplum Sağlığı Merkezi yatırımı ile daha gelişmiş ve daha fazla olanaklara sahip olacak. Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir’in çabaları, Belediye Başkanı Münür Şahin’in ısrarla takip ettiği ve arsa yerini belediyece temin ederek sağlık bakanlığına tahsis etmesi sonrası ihale edilen toplum sağlığı merkezi yatırımında yer teslimi tamamlandı, inşaat bu hafta sonuna kadar başlayacak.

Hafriyat işi belediye tarafından yapılacak olan Toplum Sağlığı Merkezi inşaatını yüklenen firma yetkilileri  Başkan Şahin’i bugün makamında ziyaret ederek inşaatın aşamaları hakkında bilgi verdiler.

Osmaneli açısından çok değerli olan yatırım ile hastahaneye 200 m yürüyüş mesafesinde yeni bir sağlık tesisine kavuşmuş olacak. İlçede doktor sayısı en az 10 doktor daha artacak. Hastane  ve Toplum Sağlığı Merkezine yapılacak yatırımlar ile tıbbi cihazların ve ekipmanın sayısı da artmış olacak.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, “Osmaneli Toplum Sağlığı Merkezimizin hayırlı olmasını diledi. Başkan yaptığı açıklamada Toplum Sağlığı Merkezimizi hastahanemizin bitişiğine yapacaktık. Uzlaşmayla bedelini ödeyerek almak istediğimiz bu alanın sahipleri çok seçkin insanlar olmalarına rağmen arsayı satmadıkları gibi, birde dava açarak kendilerine daha fazla kazanç sağlamayı hedeflediler. Bu düşüncede olanlar yüzünden Osmaneli geçmişte çok yatırım kaybetti. Onları arsanın gerçek sahipleri anne ve babalarının kemiklerini sızlatan bu davranışları nedeniyle Osmaneli halkı adına kınıyorum.

Çok hayır dua alacakları bir davranış için Allah onlara tekrar telafi etme fırsatını verir inşallah.

Unutmayalım mülkün asıl sahibi alemlerin rabbi olan Allah’tır. Yarın hesap gününde Allah hepimizi hesabını kolay verenlerden eylesin. Allah geçici olarak sahip oldukları mülkün peşine düşerek, servetin esiri olarak Kamunun, halkın yararına yatırımları engelleyenleri ıslah etsin” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.