DOLAR
32,5882
EURO
34,7786
ALTIN
2.505,69
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

OSMANELİ TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ HIZLA YÜKSELİYOR

OSMANELİ TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ HIZLA YÜKSELİYOR

Osmaneli’de sağlık alanında Selahattin Çetitaş Hastahanesine ilave yeni bir sağlık yatırımı daha hızla yükseliyor. Osmaneli Belediyesi tarafından hibe edilen arsa üzerinde inşa edilen toplum merkezi Osmaneli İlçesine büyük katkı sağlayacak.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin tarafından Osmaneli’ye Toplum Sağlığı Merkezi yapılması için yapılan çalışmalar ve arsa tahsisi sonrası Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir’in, Milletvekili Selim Yağcı’nın, İl Başkanı Fikret Karabıyık’ın destekleriyle ihale edilerek  başlanılan yatırımın kısa sürede tamamlanması için yoğun çalışma devam ediyor.

Osmaneli Devlet Hastahanesi Başhekimi Dr. Güliz Bilgiç Özyaşar tarafından sürekli takip edilen Toplum Sağlığı Merkezi (TSM) 2019 yılında hizmete açılacak. Belediye Başkanı Münür Şahin ile inşaat çalışmalarını yerinde incelerken bir araya gelen Başhekim Özyaşar yaptığı açıklamada, Osmaneli Belediyesine inşaatın hızla ilerlemesi için verdiği desteklerine teşekkür etti.

Özyaşar, ”Osmaneli Belediyesince arsa tahsisi sağlanmasaydı yatırım gerçekleşmeyecekti. TSM Osmaneli de sağlık açısından devlet hastahanemizin yükünü alacak, hastanemizden boşalacak alanlarla yatak kapasitesi ve doktor sayımızda artış olacak. Teknik donanım acısından hastahanemize röntgencihazıultrason, kan tahlilleri için ilave ekipman, gebelik testi vb. laboratuvar malzemeleri ve makineleri ilavesi yapılacak”dedi.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ise,”Osmaneli Belediyesi olarak kamu yatırımlarına arsa sağlamak,imarda kolaylıklar yapmak suretiyle büyük destek sağlıyoruz.Osmaneli de bu dönemde Cumhuriyet tarihinin tüm dönemleri kadar yatırım aldı.Burada Osmaneli Belediyesi olarak büyük katkı sağladık, parti ayırımı yapmaksızın tüm belediye meclis üyelerimiz yatırım kararlarında arsa tahsislerimize, imar değişikliklerine onay verdi. Önceki Dönem Milletvekillerimiz Dr Fahrettin Poyraz, Şu anki Sağlık Bakan Yardımcımız Halil Eldemir, Milletvekilimiz Selim Yağcı ve İl Başkanımız Fikret Karabıyık, İlçe Başkanımız Mefaret Göbekçi, İl Genel Meclisi Üyemiz Hakan Özkan büyük destek oldu. Valimiz, kaymakamlarımız, kamu yöneticilerimizin de desteği ile Osmaneli hak ettiği yatırımlara kavuştu.En büyük gücümüz birlik ve beraberliğimiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.