DOLAR
32,5291
EURO
34,9081
ALTIN
2.423,47
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
32°C
Bilecik
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C

Osmaneli Spor Salonu Bakıma Alındı

Osmaneli’de Spor Salonu Bakıma Alındı.  Bilecik’in Osmaneli İlçesinde, Gençlik ve Spor Bakanı Dr.Mehmet Kasapoğlu’ nun Bilecik ziyareti sırasında Osmaneli İlçesi için sözü alınan mevcut spor salonunun onarım ve restore çalışmalarına başlandı.

Osmaneli Spor Salonu Bakıma Alındı.  Bilecik’in Osmaneli İlçesinde, Gençlik ve Spor Bakanı Dr.Mehmet Kasapoğlu’ nun Bilecik ziyareti sırasında Osmaneli İlçesi için sözü alınan mevcut spor salonunun onarım ve restore çalışmalarına başlandı.

Osmaneli Spor Salonu Bakıma Alındı

Osmaneli Belediyesi, İlçe Gençlik Spor Müdürü Şener Öner ile birlikte spor salonunda başlayan çalışmaları yerinde incelendi. Salon çatısında, ısıtma sisteminde, soyunma odaları gibi alanlarda yapılacak onarım ve restorasyonlarla spor salonu müsabakalara hazır hale gelecek.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı açıklamada, ”Milletvekilimiz Selim Yağcı’nın destekleriyle Gençlik ve Spor Bakanımız
Dr. Mehmet Kasapoğlu ilçemiz için, Osmaneli Belediyesi olarak verdiğimiz yatırım listesinde yer alan halı saha, tenis kortları, bayanlar için yüzme havuzu, UEFA standartlarında futbol sahası yatırımlarımız da yakında başlayacak.Yatırımlarımıza destek olan Gençlik ve Spor Bakanımız Dr Mehmet Kasapoğlu, Milletvekilimiz Selim Yağcı, İlçe Başkanımız Şaban Güdem, İl Müdürümüz Yasin Özdemir, İlçe Müdürümüz Şener Öner’e çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Bilecik Gençlik Spor İl Müdürü Yasin Özdemir tarafından ilçede tesis yatırımlarına büyük önem veriliyor. Osmaneli Belediyesince restorasyonu tamamlandıktan sonra tahsis edilen iki konak ta Gençlik Merkezi olarak hazırlanıyor. Çok yakında Gençlik Spor Bakanlığı Osmaneli Gençlik Merkezi gençlerin hizmetine girecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.