DOLAR
32,3291
EURO
35,0497
ALTIN
2.284,40
BIST
8.980,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Osmaneli Kadın Girişimciler Kooperatifi Satışları Devam Ediyor

Osmaneli Kadın Girişimciler Kooperatifi Satışları Devam Ediyor. Osmaneli Kadın Girişimciler Kooperatifi bir çok ürünün yanında yakında beğeni toplayan lefke bezinden kilim dokumaya başlayacak.

Osmaneli Kadın Girişimciler Kooperatifinin Lefke Bezi, İşlenmiş Yöresel Tarım Ürünleri (Turşu, Salça, Sebze-Meyva Kurutma, Reçel, Ayva Lokumu, Nar Lokumu, Kabak Tatlısı vb), Örme çocuk oyuncakları, bebekleri, Günlük yufka, erişte, mantı gibi birçok ürünü üretip pazarlıyor.

Çocuklar için Gündüz Çocuk Bakımevi projesi ile örnek bir faaliyeti üstlenen Kooperatif çok kısa bir süre sonra Türkiye’de örnek alınacak bir büyüklüğe ulaşacak. Özellikle BEBKA destekleri ile kurmakta oldukları Modern Seralar ile Fide üretimi ve örnek seracılık konusunda büyük bir tesise sahip olacak. Kadın istihdamı ve ticarette ve de tarımda kadın rolünün artırılması faaliyetleri ile kooperatif örnek olmayı ve büyümeyi sürdürüyor.

Ürünlerini Türkiye Tarım Kredi Kooperatifine, Yerel işyerlerine, Belediyelere, Kamu Kurumlarına ve Özel sektöre toptan, perakende ulaştıran kooperatif özellikle internet üzerinden satışlarda da çok aktif faaliyet gösteriyor.

Lefke Bezi üretiminde çok beğeni toplayan Osmaneli Kadın Girişimciler Kooperatifi yakında Lefke Kilimi de dokumaya başlayacak. Kooperatif Başkanı Mefaret Göbekçi, Gülay Durak ve ortakların çabalarıyla ürün çeşitliliğimizi çok daha üst seviyelere çekeceğiz dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.