DOLAR
32,3433
EURO
35,1097
ALTIN
2.308,93
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Osmaneli Belediye Başkanı Şahin, Durdurulamıyor

Osmaneli Belediye Başkanı Şahin, Durdurulamıyor. Bölgemizin en eski şirketlerinden Marmara Kağıt ve Ambalaj Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Osmaneli ilçemizden 100 kişinin üzerinde çalışanın olduğu ekonomimiz için değerli bir şirketimiz. Marmara Kağıt AŞ’nin değerli yöneticisi Osman Yiğit ile görüşen Başkan Münür Şahin özellikle artan yöresel ürün satışları için ihtiyaç duyulan ambalaj malzemelerinin temini konusunda şirketin verebileceği destekleri görüştü.

Tarımsal ürünlerde marka haline gelen Osmaneli Belediyesi çok ciddi ambalaj malzemesine de ihtiyaç duyuyor. Bu ihtiyacı en ekonomik şekilde Marmara Kağıt ve Ambalaj Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinden temin edecek olan Osmaneli belediyesi maliyetleri de aşağıya çekmiş olacak.

Şirket hakkında bilgi veren Marmara Kağıt ve Ambalaj Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yöneticisi Osman Yiğit: “Marmara Kağıt ve Ambalaj Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 1986 yılında Özköseoğlu Grup bünyesinde, fluting ve test liner kağıtları ile oluklu mukavva kutu üretmek üzere kurulmuştur.

Bilecik’in Vezirhan ilçesinde 33.200 m²’si kapalı olmak üzere toplam 260.000 m²’lik alana kurulan entegre tesiste yıllık 60.000 ton kapasite ile “fluting (ondüle kağıdı)” ve test “liner (yüzey kağıdı)” ayrıca, yıllık 25.000 ton kapasite ile “oluklu mukavva” ve “oluklu mukavva kutu” üretimi yapılmaktadır.

Üretim hammaddesi atık kağıt olarak tabir edilen kullanılmış selüloz ve hurda kağıtlar olan Marmara Kağıt ve Ambalaj Sanayi ve Tic A.Ş. Kağıt Fabrikasında Türkiye genelinde çeşitli kaynaklardan toplanan kağıtlar işlenerek kullanıma geri kazandırılmaktadır.

Müşteriden gelen talepler doğrultusunda istenilen tasarımlar hazırlanarak çeşitli ebatlarda renkli baskılı, baskısız, standart, kalıplı, özel kesimli, separatör, ara karton, tava, ondüle vb. ürünler üretilmektedir.

ISO 9000 Kalite Sertifikası’na sahip olan işletmede, alanında uzman personelin gayret ve özeniyle müşterilerin talep ve beklentileri en iyi şekilde karşılamak amaç edinilmektedir. Üretimin her aşamasında kalite kontrol laboratuvar analizleri yapılarak kalite güvence sisteminin gereklilikleri yerine getirilmekte, kontrol sonuçları bilgisayar ortamında saklanarak prosedürlere uygun biçimde istatistiksel analizlerle değerlendirme yapılmaktadır.

Marmara Kağıt ve Ambalaj çevre koruma bilinci doğrultusunda, kaynakları verimli kullanarak ve kalite hedefi ile anlayışından ödün vermeden, daima yenilikçi bir yol izlemektedir.

Marmara Kağıt ve Ambalaj Sanayi, 30 yılı aşkın süredir daima aynı kalitede kağıt, oluklu mukavva ve kutu üreterek “üretimde güvenilir imza” olmaya devam etmektedir dedi. Başkan Münür Şahin Osman Yiğit’e misafirperverliği için teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.