DOLAR
32,3845
EURO
35,2418
ALTIN
2.324,32
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in Joe Biden Tepkisi

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in Biden Tepkisi. Bilecik’in Osmaneli İlçesi Belediye Başkanı Münür Şahin, ABD’de ki başkanlık seçimlerinde aday olan Joe Biden’ın Türkiye ile ilgili açıklamalarına tepki gösterdi. Başkan Şahin, şunları kaydetti;

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in Joe Biden Tepkisi

“Emperyalistlerin ülkelerin bağımsız politkalar izleyen Türkiye’ye karşı hain planlarını deşifre eden, aslında bizleri hiç de şaşırtmayan davranış gercek yüzlerini bir kez daha gösterdi. Bir kez daha birlik ve beraberlik içinde hareket etmediğimizde bizi nasıl bir tehdidin beklediğini gördük. Sırf iktidar hırsı ile hareket edip dış güçlerin oyununa gelmemeliyiz ama maalesef iktidarı elde etme hırsı bugünde çok şeyin önüne geçiyor.

ABD’deki başkanlık seçimlerinde Donald Trump’a rakip olan Joe Biden, bir konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef aldı. Biden, muhaliflere destek vererek, Türkiye’deki iktidarı değiştirebilecekleri yönünde skandal sözler sarf etti. Küstah Biden’in bu sözleri Türkiye düşmanlarını da açığa çıkardı. Terör örgütü PKK’nın kullandığı ifadelere benzer ifadeler kullanan Biden’e ve ona sessiz kalan “muhalifler”e her kesimden büyük tepki yağıyor. Kendilerine destek çıktığı için, ülkemizin içişlerine açıkça müdahale anlamına gelen ifadeleri görmezden gelenler de bu tepkilerden nasibini alıyor.

Türk siyasetini dizayn edeceğini söyleyen Joe Biden’in sözlerine Türkiye’den tepki yağıyor. Ama inanın bu şerefsiz başkan adayı ile aynı düşünenlerde maalesef içimizde var. Artık Doğu Akdenizde acıklanmasada ilgili ilgisiz her ülkenin bu sulara inme isteği petrol ve doğalgazın olduğunu bizlere gösteriyor. Türkiye’nin çıkarlarını ve mavi denizlerde sınırlarımızı korumak için Cumhurbaşkanımızın talimatıyla başlayan arama çalışmaları ve donanmamızın bu alanda varlığı emperyalist ABD, AB ülkelerini çok öfkelendiriyor.

ABD’de başkan adayı Joe Biden’ın “Erdoğan’ı darbeyle değil seçimle devireceğim, muhalefete destek vereceğim” sözlerine Recep Tayyip Erdoğan gitsinde ne olursa olsun diyenlerin ağzının sularının aktığını görüyoruz. Osmanlı İmparatorluğunu Ortadoğu ve Afrika’dan sırf petrol kaynaklarını ele geçirmek için entrikalarlaç cıkarıldığını ve Büyük bir imparatorluğun nasıl parçalandığını unutmadık.

Bir konuyu da asla unutmayacağız. Osmanlı İmparatorluğu işgalci ülkeler tarafından parçalanırken ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları kurtuluş savaşı için mücadele ederken, içimizdeki bazı hainler savaşmak yerine işgalci ülkelerden birinin sömürgesi olmamızı kabul ediyorlar ve savunuyorlardı.

Bugünde ABD Başkan adayı Joe Biden’ı sırf Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gitsin diye destekleyenlerin azımsanmayacak kadar bir sayıya sahip olduklarını unutmayalım. Ne işimiz var Suriye’de, Irak’ta, Doğu Akdeniz’de diyenlerin petrol ve doğalgaz için hiç bir hakları olmadığı halde sınırlarımıza 2 km mesafedeki Meis Adasına kadar geldiklerini unutmayalım. Çok kızsakda içimizdeki Joe Biden’lere karşı uyanık olalım, onların sahte demokratlıklarına inanmayalım.”

Saygı ve sevgilerimle,
Ymm Münür Şahin
Osmaneli Belediye Başkanı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.