DOLAR
32,5316
EURO
34,8575
ALTIN
2.429,81
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
32°C
Bilecik
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in Cumhuriyet Bayramı Mesajı. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Cumhuriyet Bayramının 98. yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında Şahin, şunları kaydetti:

Vatanın bütünlüğüne, bayrak ve bağımsızlığına kast edenlere cevap vermek noktasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde topyekûn bir mücadele ile dönemin en güçlü devletlerini bertaraf eden asil milletimiz, bu büyük kurtuluş mücadelesinin sonucunda kazandığı zaferi Türkiye Cumhuriyeti Devletini kurarak taçlandırmıştır.

Bugün de 29 Ekim 1923 yılında tüm dünyaya ilan edilen Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kuruluşundaki heyecan ve gururu aynı ruh ve hissiyatla 98. yılında yeniden idrak etmekte ve bu sevinci milletçe hep birlikte yaşamaktayız.

Cumhuriyet, ülkemiz için sadece bir yönetim şekli değil, aynı zamanda tarihimizin en kapsamlı modernleşme hamlesidir. Geçtiğimiz 98 yılda, milletin kendi kendini yönettiği, hukukun üstünlüğüne dayalı, demokratik, laik bir yönetim şekli olan Cumhuriyetle birlikte her alanda büyük gelişmeler sağlanarak çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmada büyük mesafeler kat edilmiştir. Bir fazilet rejimi olan Cumhuriyet sayesinde bugün ülkemiz, dünyanın en güçlü ülkeleri arasındaki saygın yerini almıştır.

Bu düşüncelerle, çağdaş Türkiye Cumhuriyetini bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını, vatanın birliği ve bütünlüğünü korumak üzere canlarını feda eden tüm Şehitlerimizi rahmetle yad edip Gazilerimizi şükranla anarken tüm hemşehrilerimin ve aziz milletimizin “Cumhuriyet Bayramını” tebrik ediyor, saygılar sunuyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.