DOLAR
32,5952
EURO
34,7918
ALTIN
2.497,68
BIST
9.454,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

BELEDİYE BAŞKANI MÜNÜR ŞAHİN 4.000 KİŞİYİ AŞAN KALABALIKLA YÜRÜDÜ

BELEDİYE BAŞKANI MÜNÜR ŞAHİN 4.000 KİŞİYİ AŞAN KALABALIKLA YÜRÜDÜ

Osmaneli halkı 2014-2019 döneminde 5 yıl boyunca Osmaneli’ye Cumhuriyet Tarihinin en büyük yatırımlarını kazandıran ve Osmaneli halkı tarafından çok sevilen takdir edilen Belediye Başkanı Münür Şahin’e halk büyük destek veriyor. Başkana sevgi seli her geçen gün büyüyor.Osmaneli halkı Başkanına sahip çıkıyor ve onu bağrına basıyor. Başkana yapılan saldırılara, eleştirilere Osmaneli halkı başkana her geçen gün desteğini artırarak cevabını veriyor.

Osmaneli halkı geleceğimi, ilçemizi yönetecek liderimizi biz belirleriz diyerek Başkanı Bağımsız Aday yaptı ve ona sürekli destek vererek 31 Mart seçimlerini kazanmaya en yakın aday durumuna getirdi. Başkan Şahin adaylık sürecinin son gününde 19 şubatta adaylığını yaptığından bu yana Osmaneli halkı başkanın yanında yerini aldı.

Osmaneli halkının yanı sıra, çevre il ve ilçelerden ve ilçe dışında yaşayan Osmanelililer tarafından da Başkana yoğun ilgi ve sevgi seli var.  Seçimde Başkan Münür Şahin’i  hedef alanlara Osmaneli halkı Başkanıma dokunma diyor.

Bugün sadece Osmaneli halkından oluşan 4.000 kişinin üzerinde büyük kalabalıkla yürüyüş gerçekleştiren Başkan Münür Şahin yol güzergahındaki halkın ilgisine de onları selamlayarak karşılık verdi. 3 Km lik yürüyüş sırasında sık sık, “Dik Dur Eğilme Osmaneli Seninle”, “Aday Değişir Başkan Değişmez”, “Osmaneli Seninle Gurur Duyuyor” sloganlarının atıldığı yürüyüş seçim bürosu önünde sona erdi. Başkan Münür Şahin yaptığı teşekkür konuşmasında; 31 Martta “Halk Ne Derse O” olacak, Osmaneli kararını vermiş başkanımız Münür Şahin diyor ama son dakikaya kadar durmadan çalışmaya devam edeceğiz, her gün bir önceki günden daha kalabalık olacağız”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.