DOLAR
32,5869
EURO
34,8379
ALTIN
2.507,90
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

OKUMA YAZMA KURSİYERLERİ SERTİFİKALARINI ALDI

OKUMA YAZMA KURSİYERLERİ SERTİFİKALARINI ALDI

            Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan tarafından ülke genelinde başlatılan okuma-yazma seferberliği kapsamında Bozüyük’te düzenlenen kurslara katılan kursiyerler sertifikalarına kavuştu.

Bozüyük Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen okuma-yazma kurslarını başarı ile tamamlayan her yaştan kursiyerlere, Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda düzenlenen törenle sertifikaları teslim edildi. Törende konuşan Bozüyük Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya; “Cumhurbaşkanımız tarafından başlatılan okuma yazma seferberliği kapsamında ilçemizde kurslar açılmış ve siz değerli vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi görmüştür. Bu noktada, büyük bir özveri ile kursiyerlere okuma yazma öğreten hocalarımıza, bizlere verdikleri destekler için Kaymakamımız Hasan Yaman’a ve Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı’ya teşekkür ediyorum” dedi.

Tören kursiyerler tarafından yapılan konuşmalar ile devam ederken, okuma yazma kursiyerleri, öğrenmenin yaşının olmadığını ve bu seferberliğin ne kadar önemli olduğunu vurguladılar. Programın ardından salonda bulunan İlçe Kaymakamı Hasan Yaman ve Belediye Başkanı Fatih Bakıcı kursiyerleri tebrik ederek, sertifikalarını teslim ettiler. Aynı zamanda kurslara devam eden kursiyerlere destek veren çocuklarına ve torunlarına da bisikletler hediye edildi.

Konu ile ilgili olarak Başkan Bakıcı; “Büyük bir azim ile okuma yazma öğrenen kursiyerlerimizi tebrik ediyorum, bizde Bozüyük Belediyesi olarak kurslarımıza katılan vatandaşlarımıza yönelik bir geziyi kendilerine hediye ediyoruz” dedi.

Bozüyük Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen sertifika törenine; Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve eşi Emine Bakıcı; Milletvekili Halil Eldemir’in eşi Funda Eldemir, Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya, kursiyerler ve aileleri katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.