DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
28°C

ÖĞRETMEN BEKİR ARAL İLKOKULU SENTETİK SAHASI TÖRENLE HİZMETE GİRDİ

ÖĞRETMEN BEKİR ARAL İLKOKULU SENTETİK SAHASI TÖRENLE HİZMETE GİRDİ

 

Bozüyük Belediyesi tarafından Öğretmen Bekir Aral İlkokulu bahçesinde yapımı tamamlanan sentetik çim yüzeyli futbol sahası düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın “Her Mahalle’ye Spor Tesisi Yapımı” Projesi kapsamında Yeni Mahalle’de hizmet veren Öğretmen Bekir Aral İlkokulu bahçesine yapılan sentetik çim yüzeyli futbol sahası öğrencilerin büyük sevinç ve coşkusuyla hizmete girdi.  Açılış törenine; Bilecik AK Parti Milletvekili Halil ELDEMİR, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜMÜŞ, Bozüyük Müftüsü Selami BAĞCI, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Rıdvan GÜNER, protokol üyeleri, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı. Törende konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI; “Biz göreve geldiğimiz günden bugüne okullar gelişsin diyoruz. Bekir Aral’ın önemi benim için biraz farklı, çünkü kendi okulum. Çocukluğumuz burada geçti. Aslında eğitimin her alanda her konuda çok farklı bir yerde olması lazım. Öğrencilerimizin daha iyi eğitim alabilmeleri için biz şartları her geçen gün iyileştirmeye çalışıyoruz. Eğitimde yapılan tüm atılımları anlatmamız gerekiyor ki geçmişteki durumun nasıl olduğu bilinsin. Bizler tamamen çocuklarımızı düşünüyoruz. Yapılan tüm eserler bizden sonra gelen çocuklarımızın olacak” dedi. Başkan BAKICI ayrıca konuşmasında “Biz bu tesisleri internetin ve cep telefonlarının bu kadar çok kullanıldığı bu günlerde yavrularımız sosyalleşsinler diye yapıyoruz” diyerek tesisin mahalle sakinlerine ve okul öğrencilerine hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

Başkan BAKICI’dan sonra konuşan Bilecik AK Parti Milletvekili Halil ELDEMİR; “bizlerin hükümet olarak; derslik sayılarının arttırılması ve eğitim malzemeleri olarak yaptığımız her yatırım çocuklarımızın imkanlarını arttırmak için. İnşallah bundan sonraki süreçte  öğretmenlerimizin desteği ile birlikte eğitimi en iyi şekilde gerçekleştirmek istiyoruz. Bu tesisler için en başta Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bu tesis her zaman kullanılacak ve çocuklarımızın spor alanında ki becerilerini geliştirecek” diyerek tesisin  hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Konuşmaların ardından tesisin önüne gelen davetliler İlçe Müftüsü Selami BAĞCI’nın yaptırdığı duanın ardından kurdeleyi kesti. Hayır duaları eşliğinde kurdele kesilmesinin ardından Belediye Başkanı Fatih BAKICI öğrencilerle maç yaptı. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı maçın ardından açılış töreni sona erdi.

Sentetik Saha Bekir Aral Açılış Töreni 7 Sentetik Saha Bekir Aral Açılış Töreni 2 Sentetik Saha Bekir Aral Açılış Töreni 3 Sentetik Saha Bekir Aral Açılış Töreni 5 Sentetik Saha Bekir Aral Açılış Töreni 6

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.