DOLAR
32,5149
EURO
34,5755
ALTIN
2.492,16
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Çok Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

MUHTEŞEM SEMPOZYUM YARIN BAŞLIYOR.

MUHTEŞEM SEMPOZYUM YARIN BAŞLIYOR.

Bilecik Belediyesi’nin düzenlediği, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinin katkılarıyla hazırlanan Uluslararası Marka Değerleri ile Bilecik Sempozyumu Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde 11 Aralık Pazartesi Saat:11:00’da kapılarını üst düzey katılım ile tanıtım programıyla açıyor.

Bilecik Belediyesi Mehter Konseri, Bilecik Tanıtım filmi izletişi ve akabinde protokol konuşmalarının gerçekleştirilmesi ile başlayacak Uluslararası Sempozyum’da; ünlü modeller Irmak Atuk ve Sema Şimşek’in katılımları ile Şehri Medeniyet Osmanlı Kültür Defilesi sahne alacak. Ardından Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan ve tescillenen Bilecik’in ilk Minyatür Sergisinin açılışı gerçekleşecek.

12 Aralık Salı Günü saat: 14:00’da yine Kültür Kongre Merkezinde Moderatörlüğünü tv Programcısı, Şair ve Yazar Serdar Tuncer yapacağı ilk oturum olan ‘’Tarih ve Kültür’’ oturumunda Prof Dr. Ahmet Şimşirgil, Yavuz Bahadıroğlu, YÖK Denetleme Kurulu Üyesi ve Eski Milli Saraylar Müzecilik Tanıtım Başkanı Prof. Dr. Yavuz Bahadıroğlu, Hisart Diorama Müzesi Kurucusu Nejat Çuhadaroğlu bir araya gelecek.

Bu özel programa yüksek katılım olması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.