DOLAR
32,3107
EURO
35,0595
ALTIN
2.279,50
BIST
8.971,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C

MOTORİZE EKİPLERDEN İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI

MOTORİZE EKİPLERDEN İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI

Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından şehirdeki birçok noktada motorize ekipler tarafından ilaçlama çalışmaları yapıldı.

Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından vatandaşlarımızın rahat ve sağlıklı bir yaz mevsimi geçirmeleri amacıyla gerçekleştirilen haşere ilaçlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Şehir merkezi ve mücavir alanlardaki kapsamlı ilaçlama çalışmalarını yürüten ekipler, yapılan ilaçlama çalışmaları ile haşere oluşumlarının engellenmesi amaçlanıyor.

Şeyh Edebali Türbesi ve camilerin yanı sıra, yeşil ve sulak alanlar, park ve bahçeler ile piknik ve mesire alanları ilaçlanıyor. Şehir çöplüğü ve çöp tenekelerinde de gerçekleştirilen haşere ilaçlama çalışmaları ile vatandaşlarımızın sağlıklı ve güvenli ortamlarda vakit geçirmeleri amaçlanıyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı, ”Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü olarak şehrimizin birçok noktasında ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Geçtiğimiz yıl yapılan ilaçlama çalışmalarına için son teknolojik ürünler, belediyemiz bünyesine kazandırıldı. Vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli hizmeti sunmak için motorize ekiplerimiz daha kısa sürede birçok noktada ilaçlama çalışması yapmış oldu” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.