DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
25°C

Model Yok Korona Traşı Kuaförler Kapandı Saçlar Tek Tip Oldu

Model Yok Korona Traşı. Kuaförler Kapandı Saçlar Tek Tip Oldu. Bilecik’te, tüm Türkiye ile birlikte koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan kararlarla birlikte kuaförlerin kapanmasının ardından uzayan saçları kesme işi aile fertlerine düştü.

Çin’in Hebei eyaletinin yönetim merkezi Wuhan şehrinde ilk olarak ortaya çıkan ve ardından yayılarak tüm dünyada bir pandemi haline dönüşen koronavirüs salgını ile birlikte Bilecik’te gündeme ilişkin en sıcak haberleri ilk günden bu yana sizlere elimizden geldiğince sunmaya gayret gösteriyoruz.

Bilecik’te maske stokları ile ilgili 24 Şubat tarihinde yapmış olduğumuz ilk haberin ardından, dezenfektan satışlarında yaşanan artış gibi bir çok konudaki haberlerimiz ile vatandaşlarımız bazı konular hakkında bilgi sahibi olabilmesi için çeşitli haberler yayınlamıştık.

Şimdi ise yeni artış saç sakal kesme makinelerinde yani kişisel bakım ürünlerinin satışında bir artış yaşanıyor. Bilim Kurulunun tavsiyeleri doğrultusunda ve koronavirüs tedbirleri kapsamında kuaförlerin kapanmasının ardından saçlarını kestiremeyen vatandaşlarda sakal ile birlikte saç sakal birbirine karıştı. Kuaförler evde saç kesmeye kalktıklarında 3150 tl cezası bulunuyor. Hal böyle olunca kuaförlerin yerine alternatif arayan vatandaşlar çareyi saç sakal kesme işine yarayan kişisel bakım ürünlerinde buldu.

İnternet üzerinden alınan saç sakal kesme makineleri ile evde, ya hanımlar, ya kardeşler, ya ağabeyler, ya çocuklar, ya da kişiler kendi kendilerinin  yeni kuaförleri olunca ustalık olmadığı için model kavramı ortadan kalktı ve yeni modelin adı eskiden 3 numara olarak tabir edilen korona traşı oldu.

Saç ve sakallarını kesmek için kendi tedbirleri almak isteyen vatandaşların saç sakal kesme makinelerine gösterdiği ilgi nedeniyle, internet üzerinden bu makinelerin satışlarında artış yaşandığı öğrenildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.