DOLAR
32,5159
EURO
34,8944
ALTIN
2.439,01
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

MİNİK SPORCULARIN BADMİNTON TUTKUSU

MİNİK SPORCULARIN BADMİNTON TUTKUSU

 

 Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde ücretsiz olarak devam eden badminton kurslarında minik şampiyonlar yetişiyor.

   Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan spor tesislerinde eğitimlerine devam eden sporcularımız, alanında uzman olan antrenörümüz eşliğinde haftanın 6 günü badminton öğreniyor. Badminton kursu hafta içi Pazartesi-Çarşamba-Perşembe ve Cuma günleri hafta sonu ise Cumartesi – Pazar günleri farklı yaş gruplarına göre badminton antrenörü Yakup ENGİN tarafından verilmektedir. 

   Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilen kursları ziyaret eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan YILDIZ, miniklerin renkli görüntülere sahne olan antrenmanını izledi. Antrenman sonrası ise minik sporcularla ve velilerle sohbet etti.

YILDIZ;

    ‘‘ İyi bir başlangıç yarı yarıya başarı demektir bu sözden yola çıkarak sağlam adımlarla ilerleyin göreceksiniz başarı sizi takip edecektir. Bir dahaki antrenman ziyaretimde eşofmanlarımı giyip sizlerle badminton oynamaya geleceğim sizlerle yarışmalar, turnuvalar düzenleyeceğiz yeter ki siz yapabileceğinizin en iyisini yapın biz sizler için yapılması gerekeni yapmaya hazırız diyerek velilere de çok teşekkür ediyorum özverili bir şekilde sporcularımızı her gün getirip götürüyorsunuz sporcularımızın başarısı sizlerinde başarınızdır’’ dedi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.