DOLAR
32,5681
EURO
34,7244
ALTIN
2.492,75
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
25°C

Milletvekili Selim Yağcı Tek Tek Cevap Verdi

Bilecik’te AK Parti Teşkilatı Seçim Çalışmalarına Hız Verdi

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, İl Gençlik Kolları Başkanı Onur Karaman, AK Parti Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Belediye Başkan Adayı Mustafa Kürek ve parti teşkilatı Osmaneli’de vatandaşları ziyaret ederek Belediye Başkan Adayı Mustafa Kürek’e destek istedi.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimine 57 gün kala Osmaneli İlçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, İl Başkanı Fikret Karabıyık ile birlikte mevcut Belediye Başkanı Münür Şahin ile birlikte AK Parti Osmaneli Belediye Başkan Adayı Mustafa Kürek’e destek istedi.

Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in aday gösterilmemesine tepki gösteren vatandaşların sorularına da tek tek cevap verdi. Milletvekili Selim Yağcı, Türkiye’nin bir hukuk devleti olduğunu, AK Parti’nin de yeni bir parti olmadığını 16 yıllık bir geçmişe sahip olduğunu dolayısıyla bir karar alınırken neyin nasıl yapılacağını düşünerek alan bir parti olduğunu belirterek, bu kararlarda, ne Ahmet’in, ne Mehmet’in, ne de Selim’in iradesinin geçerli olmadığını, kararların partinin genel iradesi olduğunu vurguladı. Belediye Başkanı Münür Şahin ile 5 yıldır beraber çalıştığını ve başarılı bir belediye başkanlığı yaptığını kaydeden Milletvekili Selim Yağcı, başka illerde de il ve büyükşehir belediye başkanlarının aday gösterilmediğini hatırlattı. Mevcut Belediye Başkanı Münür Şahin ile seçim çalışmasını bugün beraber yaptıklarını dile getiren Milletvekili Selim Yağcı, Belediye Başkanı Şahin’in ile görüştüklerini dostluk ve arkadaşlık noktasında bir sıkıntı olmadığını ve kendisinin herhangi bir talebi olmadığını, AK Parti’nin yetkili organlarının Mustafa Kürek’i aday gösterdiğini ve kendisinin milletvekili olarak yanında olduğunu söyledi. Demokratik bir ülkede isteyen herkesin de bağımsız olarak aday olabileceğini anımsattı. Belediye Başkanı Mehmet Isıkan’ın ardından bir kararla Münür Şahin’in belediye başkanı olduğunu, şimdi ise bir başka kararla Mustafa Kürek’in belediye başkan adayı gösterildiğini, partililer olarak davanın arkasında durulması gerektiğini söyledi. Cumhur İttifakının memleketin bekası için vazgeçilmez olduğunu altını çizen Milletvekili Selim Yağcı, 15 Temmuz’un bazı gerçekleri ortaya çıkardığını ve akabinde dava için MHP Lideri Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kol kola olduğunu söyledi. Milletvekili Selim Yağcı, Mustafa Kürek’in bugün, ”Ben AK Parti’nin doğru yolda olduğunu biliyorum ile AK Parti bu medeniyet yolculuğuna devam etmek istiyorum. Ben AK Parti ile birlikteyim. Bende görev almak istiyorum.” diyorsa suçlamak mı lazım, alkışlamak mı lazım?” diye sordu ve AK davaya tüm vatandaşların destek vermelerini istedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.