DOLAR
32,3290
EURO
35,0804
ALTIN
2.292,31
BIST
8.982,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

MİLLETVEKİLİ SELİM YAĞCI BELEDİYE BAŞKANI ADAY ADAYLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

MİLLETVEKİLİ SELİM YAĞCI BELEDİYE BAŞKANI ADAY ADAYLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Milletvekilimiz Selim Yağcı ilçelerimizde belediye başkanı aday adayı olan isimler ile bir araya gelerek, fikir alışverişinde bulundu.

Çalışmaları kapsamında ilimizdeki birçok konu hakkında desteklerini sunan Milletvekilimiz Selim Yağcı, İl Başkanımız Fikret Karabıyık’ın da hazır bulunduğu kabulde; belediye başkanı aday adaylığı için başvuran isimlerle bir araya geldi.

Gerçekleştirilen toplantı hakkında değerlendirmede bulunan Milletvekilimiz Selim Yağcı, aday adayı olan bütün isimlere teşekkür ederek, başarılar diledi.

Konuşmasında; ‘’Her zaman söylediğimiz gibi AK Parti normal bir siyasi parti değil, bir medeniyetin bayraktarlığını yapıyor’ ‘ifadelerine yer veren Milletvekilimiz Selim Yağcı, şunlarısöyledi:

‘’AK Parti içerisinde bulunan tüm kardeşlerimizi canı gönülden kutluyoruz. AK Partimizin 31 Mart 2019 seçiminde aday adayı olan tüm kardeşlerimize cesaretleri, sahiplenmeleri ve mensubiyet duyguları sebebiyle teşekkür ediyorum. Bugün yapmış olduğumuz istişarelerde AK Partili olmanın bir ayrıcalık olduğunu tüm kardeşlerimiz beyanları ile ifade ettiler. Verilecek karar sonucu aday olarak gösterilecek kardeşimizin arkasında tüm kardeşlerimiz el birlik içerisinde duracaklarını ve AK partinin kazanması ve o beldemize hizmet noktasında el ele çalışacaklarına dair söz vermeleri bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Ben bu şekilde duyguların ifade eden, inançlarını belirten tüm aday adayı kardeşimize, mevcut belediye başkanlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Bizler bir ve beraber olduğumuz süre içerisinde bu ülkeye, bu beldelere ve bu şehirlerimize hizmet etmeye ve halkımızın teveccühü ile sonuna kadar devam edeceğimize canı gönülden inanıyorum. Aday olarak açıklanacak hangi arkadaşımız olursa olsun AK Parti’nin ve Liderimiz, Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın adayı olarak halkımızın karşısına çıkacak ve en iyi şekilde önce partimizi sonra şehirlerimizi ve beldelerimiz temsil edeceğine canı gönülden inanıyorum. Hepimiz birimiz; birimiz hepimiz için anlayışıyla beraberlik, kardeşlik içerisinde hizmet etmeye devam edeceğiz. Ben bu vesileyle birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajı veren bütün aday adayı kardeşlerimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Bütün arkadaşlarımızın ve bizlerin yolu açık olsun’’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.