DOLAR
32,3625
EURO
34,9657
ALTIN
2.326,25
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Milletimiz istikrar ve istikbalinden yana oyunu kullandı

Milletimiz istikrar ve istikbalinden yana oyunu kullandı

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Bilecik’te resmi olmayan seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından %42.32’lik oy alan AK Parti Bilecik Milletvekili Adayı Selim Yağcı kameramıza açıklamada bulundu.

Bilecik Milletvekili Adayı Selim Yağcı, 24 Haziran’ın ülkemiz için çok önemli bir süreç olduğunun altını çizerek, ‘’Sesimiz kısılsa da sonuçta doğru noktaya ulaşmanın bu akşam mutluluğunu yaşıyoruz. Öncelikle Cumhurbaşkanlığı sisteminde 2023 hedeflerine ilk turda Sayın Cumhurbaşkanımızın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Türkiye’nin gidecek olması hepimiz için büyük güvence, teminat teşkil ediyor. Ben milletimize sonsuz teşekkürler ediyorum. Ayrıca Bilecik’imizde bu medeniyet yarışında dirilişin, kuruluşun ve kurtuluşun beşiği olduğunu bir kez daha gösterdi. Ülkemizin bu hızlı yükselişine gereken desteği verdi. Yine milletimiz istikrar ve istikbalinden yana oyunu kullandı. İnşallah bizde bu oylara layık olmak için çalışıp Bilecik’imizin sesini Ankara’da, Türkiye’de ve dünyanın her yerinde en güçlü şekilde duyurmanın çabası gayreti içerisinde olacağız. Milletimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Çünkü biz onlara nerede ihtiyaç duyarsak onlar bizlere her zaman takdir ediyorlar ve gerçekten milletimizin önünü açıyorlar. Bu seçimin galibi her zaman olduğu gibi Yüce Türk Milletidir. Onlara sonsuz teşekkür ediyoruz.’’diye konuştu.

AK Parti Bilecik Milletvekili Adayı Selim Yağcı AK Parti Bilecik İl Başkanlığında kendisini kutlamaya gelen partileri karşıladı ve hemen ardından AK Parti Bilecik 2. Sıra Milletvekili Adayı Halil Eldemir ve tüm partilerle birlikte Cumhuriyet Meydanına geçti.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.