DOLAR
32,5998
EURO
34,8045
ALTIN
2.495,11
BIST
9.480,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

MİLLET BAHÇESİ BİLECİK’E ÇOK YAKIŞACAK

BAŞKAN CAN:

‘’MİLLET BAHÇESİ BİLECİK’E ÇOK YAKIŞACAK’’

Belediye Başkanı Nihat Can, ‘’Cumhuriyetimizin 100. Yılında Bilecik’imize Vizyon Projeleri Hazır’’ ifadelerini kullanarak, Millet Bahçesi Bilecik’e Çok Yakışacak’’ dedi.

Belediye Başkanı Nihat Can, vatandaşlarımız ve kamuoyunu bilgilendirmek adına Vizyon Projelerimizden Millet Bahçesi hakkında bilgiler verdi:

Bilecik Belediyesi olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘’Her Şehrimize Bir Millet Bahçesi’’ Projesi ile Bilecik’imize; Millet Bahçesinin kazandırıldığını kaydeden Belediye Başkanı Nihat Can, şunları söyledi:

‘’Hükümetimizin katkılarıyla yeni Devlet Hastanemizin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Millet Bahçesi Projemiz; Yeni Devlet Hastanesi’nin tamamlanması ile boşalan eski devlet hastanesinin bulunduğu alanda vücut bulacak. 33 dönüm alan üzerine kurulacak olan Millet Bahçesi; dinlenme ve yeşil alanlar, Çocuklarımız için doğal oyun alanları, su havuzları, dinlenme ve eğlence mekanları, yürüyüş alanları, bisiklet sürme alanları, kafe ve dinlenme noktaları, sahip olacak. Proje kapsamında hali hazırdaki Devlet Hastanesi ve yıkılması gereken binalar yıkılacak ve tamamıyla yeşil alanlar ve vatandaşlarımızın rahat nefes alabileceği mekanlar olacak. Şehrimize ve insanımıza Hayırlı Uğurlu Olsun’’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.