DOLAR
32,3602
EURO
35,0056
ALTIN
2.325,97
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

MİDİLLİ ATLARI PONYLER BİLECİKLİ ÇOCUKLARLA BULUŞUYOR

MİDİLLİ ATLARI PONYLER BİLECİKLİ ÇOCUKLARLA BULUŞUYOR

Bilecik Belediyesi ve Türkiye Jokey Kulübü işbirliğinde hazırlanan çalışma ile Bilecik’li çocuklar, iki gün boyunca Midilli Atları Ponylerle buluşacak.

Gerek çocuklarımız ve gerek gençlerimiz birçok güzel çalışmayı ortaya koyan Bilecik Belediyesi, geleceğimizin teminatı çocuklarımız için iki günlük güzel bir etkinliğe imza atıyor.

Başta dezavantajlı gruptaki çocuklarımız olmak üzere 12 yaş altı çocuklarımız; Bilecik Belediyesi Pelitözü Gölpark’ta gerçekleştirilecek olan etkinlikte, Midilli atlarını yakından görme imkanı bulurken, aynı zamanda birbirinden güzel eğitim aktivitesi ve boyama faaliyetleri ile tanışmış olacak.

15-16 Eylül tarihlerinde Pelitözü Gölpark’ta gerçekleştirilecek etkinlikler 17:00 ve 19:00 saatleri arasında yapılacak.

BELEDİYE BAŞKANI NİHAT CAN:

‘’AMACIMIZ ÇOCUKLARIMIZI DOĞA İLE BULUŞTURMAK VE ONLARA HAYVAN SEVGİSİNİ AŞILAMAKTIR’’

Gerçekleştirilen etkinlik hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’Belediyemiz ve Türkiye Jokey Kulübü işbirliğinde yeni ve güzel bir çalışmayı daha gerçekleştiriyoruz. Yaz tatilinde çocuklarımız için birbirinden anlamlı hizmeti sunan Bilecik Belediyesi olarak, çocuklarımıza okul öncesi güzel bir etkinlik daha sunmak istedik. Bu kapsamda Belediyemiz Pelitözü Gölpark’ta çocuklarımız iki gün boyunca Midilli atları ve seyisleri ile buluşacak. Dez avantajlı gruptaki çocuklarımız başta olmak üzere 12 yaş altı çocuklarımızın güzel ve verimli bir hafta sonu geçireceğine inanıyorum. Bütün çocuklarımızı etkinliğimize bekliyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.