DOLAR
32,3695
EURO
35,0258
ALTIN
2.325,72
BIST
9.120,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
20°C

Mezarlıklarımızda Yeni Düzenlemeler Yapıldı

Mezarlıklarımızda Yeni Düzenlemeler Yapıldı

Mezarlığımız bugüne kadar görülmemiş hizmetleri görmeye devam ediyor.

Bilecik Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Cengiz Toklucu, ”Mezarlıklarımızda yaptığımız yeni düzenleme çalışmalarıyla vatandaşlarımızı daha temiz ve güzel bir görüntü ile karşılıyoruz” dedi.

Toklucu, Bilecik Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü olarak, güzel çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirtti. Mezarlık içerisinde yeni yollar ile ziyaretlerin daha kolay ve rahat hale geldiğini belirterek, şunları söyledi:

”Mezarlıklardaki faaliyetlerimiz tüm hızıyla devam etmektedir. Buralarda yaptığımız yol açma çalışmalarıyla bütün mezarlık alanı, vatandaşlarımız tarafından rahatlıkla ziyaret imkanı buldu. Gerek araçlar için, gerek insanların mezarlık arasında ulaşımlarını sağlayacak yolları; parke ve ahşap malzemeler ile donattık. Buralarda dik olan kısımlar dahil olmak üzere, bütün açılmış yollara, ahşap malzeme ve taş parke kullanarak, merdivenler yaptık. Hemen hemen mezarlığın tüm alanlarında bu çalışmaları gerçekleştirdik. Böylece vatandaşlarımız daha rahatlıkla yakınlarının mezarlarını ziyaret edebilecekler.

 

Mezarlıklarda yaptıkları hafriyat çalışmalarıyla yeni mezar alanları oluşturduklarını dile getiren Toklucu, mezarlıklardaki düzenleme ve süsleme çalışmalarıyla vatandaşların daha fazla vakit geçirecekleri alanlar oluşturacaklarını belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:

”Yeni açtığımız yolları parke taşlarıyla döşeyip, yol kenarlarına güzel oturma alanları yapacağız. Yapılan çalışmalar ile yeni 10 yıllık mezar alanları elde etmiş olduk. Bir başka çalışma olarak, mezarlığımızda dik olan kesimlerde 300 metreye yakın taştan istinad duvarları yaptık. Böylece toprak kaymalarını önlemiş olmanın yanı sıra yeni mezar alanlarına yer açmış olduk. Bu duvar surlarının üstünü ise güzel çiçeklerle süsleyerek, göze hoş bir görüntünün meydana çıkmasını sağladık. Böylece, mezarlıklarımız yeşili bol parklar haline getirmiş olacağız.” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.