DOLAR
32,5060
EURO
34,8201
ALTIN
2.490,34
BIST
9.549,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
19°C
Bilecik
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
23°C

Metin Yaşar: Bu çirkin iftirayı atanlar tespit edilmiştir

CHP Bilecik İl Başkanı Metin Yaşar görevlerine iade edilen kızı ve arkadaşları ile ilgili basın açıklamasında bulundu. Başkan Yaşar, “Bizler bu haklı mücadelenin hep yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz.” diyerek  “Bu çirkin iftirayı atanlar tespit edilmiştir. Bu kişilerle ilgili gerekli idari ve hukuki süreç en kısa sürede başlatılacaktır.” ifadelerini kullandı.

 

CHP Bilecik İl Başkanı Metin Yaşar’ın yaptığı yazılı açıklaması;

“Bizler bu haklı mücadelenin hep yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz”

“15 Temmuz 2016 akşamı ülkemiz bir depremle karşı karşıya kaldı. Bu vahim olay hepimizi derinden etkiledi. Ordu içindeki cuntacıların Feto’dan aldıkları direktif ile ülke yönetimine el koyma girişimi demokrasiye bağlı tüm güçlerin ortak ve kararlı duruşuyla bertaraf edildi. 15 Temmuz’dan bu yana bu olaya karışan Feto terör örgütüne yardım ve yataklık eden kişilere ve kuruluşlara karşı amansız bir mücadele başlatıldı. Bizler bu haklı mücadelenin hep yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Çünkü bu bölücü şer odaklarının ülke bütünlüğüne, demokrasimize ve laik hukuk sistemimize ne denli düşmanca tavır içinde olduklarını 15 Temmuz’dan bu yana geçen süreçte yaşayarak tanık olduk.

“Ortak tavır alma noktasında harekete geçilmiştir”

OHAL yasasıyla birlikte başlayan temizlik operasyonlarında tek endişemizin bu operasyonların titizlikle yapılması için azami gayretin gösterilmesi yönünde duyarlılıklarımızı her platformda yüksek sesle dile getirmiştik, getirmeye de devam edeceğiz. Bu süreci hep birlikte en az hasarla geçiştirmek yönünde herkese büyük görevler düşmektedir. Bu konuda hassasiyet göstermemin nedeni Bilecik İl Gıda ve Tarım İl Müdürlüğü’nde Harita Mühendisi olarak görev yapan kızım ve onunla birlikte açığa alınan 3 Ziraat Mühendisinin yalan ve kasıt içeren ihbar sonucunda 1 Ağustos’ta açığa alınmaları kamuoyunda büyük bir infiale neden olmuş, başta ben olmak üzere; tüm siyasi partileri ve temsilcilerini, bizleri yakinen tanıyan bütün vatandaşlarımızı tedirgin etmiş olup bu haksızlığa karşı ortak tavır alma noktasında harekete geçilmiştir.

“Yanımızda olduğunu bildiğim herkese yürekten teşekkür ediyorum”

Bu sürecin olumlu neticelenmesi yönünde gösterdikleri çabadan dolayı başta Sayın Valimiz Süleyman Elban’a , Milletvekillerimiz Sayın Yaşar Tüzün ve Sayın Halil Eldemir’e, AKP İl Başkanı Sayın Fikret Karabıyık’a ve açığa alındıkları günden bu yana suçsuzluğuna inandığı personele sahip çıkan Bilecik İl Gıda ve Tarım İl Müdürümüz Sayın Hacı Dursun Yıldız’a teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca bu konu ile ilgili haberler yaparak bizlere destek olan tüm yerel basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Yine bu nedenle bizleri tanıyan, bu olayla ilgili  sitemlerini iletip her zaman yanımızda olduklarını ifade eden tüm dostlarımıza, aramayıp da kalben yanımızda olduğunu bildiğim herkese yürekten teşekkür ediyorum.

“Kurunun yanında yaşın da yanmamasına katkı vermek için önemsiyorum”

Bu asılsız çirkin iftirayı yapanlarda en kısa zamanda ortaya çıkartılıp hesap vereceklerdir. Bunu öc alma duygusu içinde değil, örnek olması anlamında önemsiyorum. Bundan sonra bu çirkin davranış içinde bulunma çabasında olabilecek kişilere de caydırıcı olsun ki kurunun yanında yaşında yanmamasına katkı vermek için önemsiyorum.

Bu çirkin iftirayı atanlar tespit edilmiştir. Bu kişilerle ilgili gerekli idari ve hukuki süreç en kısa sürede başlatılacaktır. 16 Ağustos Pazartesi günü görevlerine geri dönen kızım ve arkadaşları ile ilgili geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm dostlarıma teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.