DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
28°C

MART AYI ETKİNLİKLERi..

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ”2015 Kültür ve Sanat Etkinlikleri”, kapsamında Mart ayını da birbirinden güzel etkinliklerle geçireceğiz.

Her ay birbirinden güzel konu ve konukları hemşerilerimizle buluşturan Bilecik Belediyesi, Mart aetkinlikleri kapsamında birbirinden özel program ve sanatçıları ağırlamaya devam ediyor.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan etkinlikler kapsamında, çocuklarımız da keyifli anlar yaşayacak.

Etkinlikler kapsamında çocuklarımız, 15 Mart, 22 Mart ve 29 Mart tarihlerinde birbirinden güzel çocuk oyunu ile buluşacak.

8 Mart Pazar günü saat: 19:00’da, çok değerli kadınlarımız için ”8 Mart Dünya Kadınlar Günü” etkinlikleri kapsamında Ünlü Sanatçı Hamiyet, Bilecik’te olacak.

Mart ayı boyuncu birbirinden güzel konu ve konukları Bileciklilerle buluşturacak olan etkinlikler kapsamında, 10 Mart Salı günü saat: 13:00’te, gurur kaynaklarımızdan biri olan İstiklal Marşı’mızın en iyi şekilde okunması yarışması olacak.

14 Mart tarihinde saat: 19:00’da Erzurum’un Düşman İşgali’nden Kurtuluşu 97. Yıldönümü Etkinlikleri kapsamında TRT Sanatçıları Nihat Erdağ ve Semra Algül tarafından Halk Müziği Konseri düzenlenecek.

15 Mart Pazar günü saat:13:00’te çocuklarımızın yüzü, Müzikli Çocuk Oyunu ”Sokak Kedileri” tiyatro oyunu ile gülecek.

20 Mart Cuma günü saat: 19:00’da ”Muhabbet Kalbe Düşünce” adlı programda Serdar Tuncer ve Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, Bileciklilerle bir araya gelecek.

22 Mart Pazar günü Saat: 13:00’te çocuklarımız, ”İbiş ve Dans Eden Müzikal Kuklalar” adlı oyun ile yine çok eğlenceli anlar yaşayacak.

27 Mart Cuma günü saat: 19:00’da Bilecikliler, ”Halk Dansları Şöleni’nde eğlence dolu anlar yaşayacak.

Mart ayı kültür ve sanat etkinliklerimiz, 29 Mart Pazar günü saat:13:00’te çocuklarımız Müzikli Çocuk Oyunu ”Heidi” ile doyasıya eğlenecek.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan ve birbirinden güzel konukların ağırlanacağı bu güzel etkinliklere tüm hemşerilerimiz davetlidir.

15 MART SOKAK_resized 22 MART_resized 29 MART HAİDİ_resized ARALIK TİYATRO 2 copy_resized erz (1)_resized

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.