DOLAR
32,5807
EURO
34,6753
ALTIN
2.521,32
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
24°C
Bilecik
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

MAHALLE KONAKLARINDA DİYETİSYEN HİZMETİ

MAHALLE KONAKLARINDA DİYETİSYEN HİZMETİ

 

Bozüyük Belediye Başkanlığı ve Devlet Hastanesi işbirliği ile Mahalle Konaklarında diyetisyen hizmeti verilmeye başladı.

Çağımızın sorunu obezite ile savaşmak ve insanlara sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazandırmak, hareketli ve sağlıklı bir yaşama yönlendirmek amacıyla başlatılan uygulamanın

İlki Yeni Mahalle Konağı Spor Salonu’nda yapıldı. Devlet Hastanesi Diyetisyeni Pınar Leyla GÜÇLÜ Spor Salonuna devam eden hanımlarla görüşerek sağlıklı beslenme ile ilgili bilgilendirme yaptı ve hanımların sorularını cevapladı. Bilgilendirmenin ardından Diyetisyen GÜÇLÜ hanımların boy ve kilo ölçümlerini alarak vücut kitle endekslerini hesapladı. Yapılan ölçümlere göre obezite olduğu belirlenen hanımlar kan tahlilleri yapılmak üzere Devlet Hastanesi’ne davet edildi. Yapılacak tahlillere göre kişilere özel diyet programları hazırlayacak ve hanımların takibini yapacak olan Diyetisyen Pınar Leyla GÜÇLÜ daha geniş katılımlarla yapılacak toplantılarda vatandaşlara da sağlıklı beslenme ile ilgili bilgilendirme yapacak.

Bozüyük Belediyesi’nin hanımlara yönelik sunduğu ücretsiz spor hizmetinin yanı sıra bilinçli ve sağlıklı kilo vermek isteyenler için uygulamaya konulan Diyetisyen Hizmeti Yenidoğan ve Tekke Mahalle Konakları Spor Salonlarında da verilerek, belirli bir program dahilinde dönüşümlü olarak devam edecek.

 

Diyetisyen Hizmeti 3 Diyetisyen Hizmeti 1 Diyetisyen Hizmeti 2

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.