DOLAR
32,3835
EURO
35,0225
ALTIN
2.326,63
BIST
9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
21°C

Küpüne Sığmayan Melekler Çiftçi Eğitimlerini Aldılar

Küpüne Sığmayan Melekler Çiftçi Eğitimlerini Aldılar

Küplü Yardımlaşma Dayanışma ve Kalkındırma Derneği tarafından yürütülen “Küpüne Sığmayan Melekler” projesi kapsamında ‘Çiftçilik Eğitimi’, proje merkezinde gerçekleştirildi.

Küplü Yardımlaşma Dayanışma ve Kalkındırma Derneği tarafından yürütülen proje kapsamında Ziraat Mühendisi Nur İşler ve Gıda Mühendisi Merve Demir tarafından katılımcılara gıda muhafazası ve saklama yöntemleri, gıda hijyeni ve Alo 174 Gıda Hattı konularında eğitim verildi. Eğitim sonunda katılımcılara Şube Müdürü Eyüp Gültekin tarafından katılım belgeleri verildi.

Dernek Başkanı Ali Arısoy, Küpüne Sığmayan Meleklerin artık ülke çapında bir marka olduğunu belirterek, ”Ahşap boyama ürünler üretimi, yöresel sabun üretimi, kışlık paketli ürünler (salça, tarhana, kesme makarna, vb.) yöresel cennet hurması üretimi ile ilgili kurslar ve eğitimler verilmiş olup, mefruşat ve kışlık ürün hazırlama kurslarımızda Halk Eğitim Merkezimiz desteğiyle düzenlenmektedir. Kadınlarımızı kurslarımıza bekliyoruz ve ayrıca bugün yaptığımız eğitimin gerçekleşmesi için bize destek veren proje ortağımız İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden eğitimcilerimize ve İl Müdürümüz Necmettin Yoldaş ‘a teşekkürü bir borç bilirim.’ dedi.

Küplü Yardımlaşma Dayanışma ve Kalkındırma Derneği tarafından hazırlanan ve İçişleri Bakanlığı tarafından kabul edilen proje kapsamında faaliyetler, dernek tarafından yürütülüyor.

Kaynak: Küplü Köyü Derneği

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.