DOLAR
32,3773
EURO
35,0541
ALTIN
2.326,75
BIST
9.105,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

KENT BAŞKAN DERGİSİ ÖDÜL TÖRENİ BİLECİK BELEDİYESİ EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

KENT BAŞKAN DERGİSİ ÖDÜL TÖRENİ BİLECİK BELEDİYESİ EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ülkemizin 7 bölgesinden büyükşehir, il, ilçe, belde belediye başkanlarının katıldığı Kent Başkan 2018 Ödül Törenimizi; TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Milletvekilimiz Selim Yağcı ve yurdumuzun dört bir köşesinden meslektaşımızın katılımı ile gerçekleştirdik.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen programda yerel yönetimde önemli hizmetlere imza atmış belediye başkanları ödüllendirildi.

Şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan programın açılış konuşmasını yapan, Kent & Başkan Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Okan Geçgen burada yaptığı konuşmada, ödüllerin belirlenmesinde tek ölçütlerinin halkın verdiği oylar olduğunu belirterek, “Gerçek manada çalışan, proje üreten, popülizmden uzak ve işi belediyecilik olan başkanlarımız vatandaşlardan takdir ve destek görmüştür.” dedi.

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, ödüle layık görülen tüm belediye başkanlarını kutlayarak, “Eskiden belediyecilik denilince akla gelen kaldırım taşı, kanalizasyon, çöp toplama idi. Açıkça ifade edeyim ki bu paradigma İstanbul gibi bir metropole belediye başkanı olan Recep Tayyip Erdoğan ile değişmiştir. Bunu söylerken kötüyü göstermek için değil, iyiyi göstererek özendirmek için söylüyorum. Bu ülke, belediye kamyonlarına bombalar yüklenerek güvenlik güçlerimizin şehadet şerbetini içtiği günler gördü. Eğer konu vatansa, memleket ise birlikte beraberce yürüyeceğiz. Bir olalım, beraber olalım. Hep birlikte Türkiye olalım.”

Çavuşoğlu konuşmasının devamında belediyecilik görevinin önemini ve vatandaşlarımızı hizmetle buluşturmanın önemine değindi.

BBP Genel Mustafa Destici de Osman Gazi ve Ertuğrulgazi ‘nin ocağında olmaktan büyük onur duyduğunu belirterek, “Bu ödül törenleri, seslerini duyurmakta zorlanan belediye başkanlarına aracılık ediyor. Bu faaliyeti çok önemsiyorum. Mümkün olduğunca katılmaya çalışıyorum. Yerel yönetim gerçekten vatandaşla bire bir temas kurduğu için büyük önem arz ediyor.”

MİLLETVEKİLİ SELİM YAĞCI:

‘’MARİFET İLTİFATA TABİDİR. ŞEHİRLERİNE GÜZEL ESERLER KAZANDIRAN BÜTÜN BELEDİYE BAŞKANLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ’’


  Milletvekilimiz Selim Yağcı, organizasyonun belediye başkanlarına moral verme anlamında çok önemli olduğunu belirterek, ‘’İlklerin şehri Bilecik’te çok şükür şu ana kadar birçok güzel eseri hep birlikte gerçekleştirdik. Bu tür bir organizasyonu geçtiğimiz yıllardan itibaren planlamıştık. Ancak bizlere nasip olmadı. Değerli Belediye Başkanı kardeşim Nihat Can’ın başkanlığında gerçekleştiriyoruz. Bizler de Ankara’da vatandaşlarımızın temsilcisi olarak programa katıldık. Bizler çok şükür Bilecik’imizde,  15 yıl belediye başkanlığı görevini yaptık. Belediyecilik çok zor bir iş. Belediye başkanları yalnız insanlardır. Marifet iltifata tabidir. Bu akşam bu programda yerel yönetimlerde güzel çalışmalar gerçekleştiren kardeşlerimizi ödüllendireceğiz.    Ülkemizin 7 bölgesinden büyükşehir, il, ilçe, belde belediye başkanlarının katıldığı Kent Başkan 2018 Ödül Törenimizde yerel yönetimde güzel çalışmalar gerçekleştiren değerli belediye başkanlarımızı taktir ettik ve başarılarının devamını diledik. Cenabı Allah ülke ve Millet olarak daha nice güzel hizmetleri vatandaşlarımızla ve insanımızla buluşturmayı bütün yerel yönetimde gayret gösteren arkadaşlarımıza nasip etsin. Bu vesile ile programımızı teşrifleriyle onurlandıran TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanımız ve Bursa Milletvekilimiz Hakan Çavuşoğlu, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ve yurdumuzun dört bir köşesinden Dirilişin Şehri Bilecik’e gelen bütün konuklarımıza teşekkür ediyorum. Organizasyonun düzenlenmesinde emeği olan Kent Başkan Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Okan Geçgel ve nezdinde bütün ekibe şükranlarımı sunuyorum. ” ifadesini kullandı.

BELEDİYE BAŞKANI NİHAT CAN:

‘’DİRİLİŞİN ŞEHRİ BİLECİK’İMİZDE ÖNEMLİ BİR ORGANİZASYONA EV SAHİPLİĞİ YAPMAKTAN BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUZ’’

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can hizmetlerini durmaksızın sürdürdüklerini dile getirerek, şunları kaydetti:

‘’Öncelikle Sizleri Dirilişin, Kuruluşun ve Kurtuluşun Şehri, Şeyh Edebali Diyarı, Ertuğrul Sancağı, Ertuğrulgazi, Dursun Fakih Hazretleri ve Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ayaklarının izi olan Bilecik’imizde ağırlamış olmanın mutluğu ve memnuniyeti ile selamlıyor ve muhabbetlerimi bildiriyorum.  Taşı Mermer, Toprağı Seramik, Yaprağı İpek Şehir olarak tarif ettiğimiz Bilecik’imizde; düzenlenen Kent Başkan Dergisi 2018 Ödül Töreni dolayısıyla hoş geldiniz diyorum. Bu akşam burada; Belediyemiz ev sahipliğinde; düzenlenen ve ülkemizin 7 bölgesinden büyükşehir, il, ilçe, belde belediye başkanlarının katıldığı Kent Başkan 2018 Ödül Töreni için bir aradayız. Buluşmamızın hayırlara vesile olmasını ve burada elde ettiğimiz enerji ve yeni fikirlerle şehirlerimize daha güzel eserler kazandırmayı Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Bu akşam bizler burada Yerel Yönetimlerin güzel ve örnek çalışmalarını hep birlikte göreceğiz ve bu güzel çalışmalar imza atan arkadaşlarımız ödüle layık görülecek. Bizler Bilecik Belediyesi olarak; 2004 yılında Gönüllerin Belediye Başkanı, şu an bizleri Ankara’da en güzel şekilde temsil eden Milletvekilimiz Selim Yağcı ile birlikte, Bilecik Belediyesi ailesi olarak, bu süre zarfında çok güzel hizmetler gerçekleştirdiğimize inanıyoruz.

ŞEHRİMİZ İÇİN BİRBİRİNDEN GÜZEL ESERLERİ HEMŞEHRİLERİMİZİN HİZMETİNE SUNDUK

Konuşmasında Bilecik için güzel eserler gerçekleştirdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’Bilecik Belediyesi olarak şehrimize hizmet ettiğimiz 15 yılın ilk 5 yılında şehrimizin altyapı hizmetlerini tümüyle tamamlarken, ikinci 5 yılda şehrimize; kültür kongre merkezleri, spor ve yaşam adaları, alışveriş merkezleri, Kadın Spor Yaşam Merkezleri ile Sağlıklı Yaşam Merkezleri, Yöresel Lezzetler Evleri ve Kadın El Ürünleri Satış Merkezleri, Yaşayan Şehir Müzesi ve Tarih Şeridi gibi gerçekten büyük bütçeli ve birçok büyük kuruluş tarafından ödüle layık görülen eserleri gerçekleştirdik. İçerisinde bulunduğumuz son 5 yıllık dönemde ise ilimizin tarihi, kültürel ve sosyal değerleri ile doğal güzellikleri ve ekonomik zenginliklerini kullanarak, tanıtım ve turizmini canlandırma anlamında güzel çalışmalar yapıyoruz. Şu an gerçekleştirdiğimiz bu buluşma da bu amacımıza en güzel şekilde hizmet ettiğine inanıyoruz.

Bizler bu akşam burada Yerel Yönetimleri konuşuyor ve ele alıyoruz. Her birimiz diğerinin yapmış olduğu güzel çalışmalara tanıklık ediyoruz. Liderimiz ve Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde her birimiz şehirlerimizi kalkındırırken aynı zamanda ülkemizin refah seviyesini yükselteceğiz. Dolayısıyla 2023’te Ekonomideki büyümemizi yakalarken, Ülkemizi ve Milletimizi de 2053 ve 2071 Türkiye’sine en güzel şekilde hazırlamış olacağız. Ben bu duygu ve düşüncelerle; Kent Başkan Dergisi 2018 Ödül Törenimizin bütün yerel yönetimlerde güzel örnekler ve eserler ortaya koyan belediye başkanlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, Selam ve Muhabbetlerimi tekrar sunuyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Türkiye genelinde yapılan online anket sonuçlarına göre dereceye giren belediye başkanlarına ödülleri;  TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Milletvekilimiz Selim Yağcı, Belediye Başkanımız Nihat Can ile Kent Başkan Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Okan Geçgel tarafından verildi.

https://youtu.be/MuUFtdgm4vQ

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.