DOLAR
32,3691
EURO
34,9702
ALTIN
2.326,20
BIST
9.075,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Katlı Otopark İhale Ediliyor

Katlı Otopark İhale Ediliyor. Bilecik Belediyesi Katlı Otoparkın 10 yıllığına ihale edileceğini duyurdu.

Bilecik’te mülkiyeti belediyeye ait 91 adet iş yeri ile birlikte Bilecik Belediyesi Katlı Otoparkın da ihale yoluyla kiraya verileceği duyuruldu.

Bilecik Belediyesi tarafından yapılan açıklamada;

Mülkiyeti belediyemize ait Bilecik merkezde bulunan muhtelif işyerleri ve Bilecik Merkez Aşağıköy Eskişehir-İstanbul yolu üzerinde bulunan Bilecik Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminalinde yer alan yazıhane ve işyerleri 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre açık teklif usulü ile ihale süreleri listede belirtildiği gibi ayrı ayrı ihale edilerek kiraya verilecektir.

İhale 27/02/2020 Perşembe günü Saat 10:00’te Bilecik Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi Toplantı Salonunda yapılacaktır.

Açıklamada ayrıca, Bilecik Belediyesi Katlı Otopark, ihale edildikten sonra yıkama bölümünün ve asansörün de hizmete gireceği belirtilerek, “144 araç kapasiteli katlı otoparkın, şehir içindeki trafiğin azaltılmasında büyük payı olacaktır. 3 kat şeklinde hizmet verecek katlı otoparkta şu ana kadar hizmet vermeyen yıkama bölümü ile 3. Katı da hizmete açılacak. 2 girişi bulunan katlı otopark, günlük olduğu gibi abonelik sistemi ile de vatandaşlarımıza hizmet verecektir. şeklinde ifade edildi.

10 yıllığına ihale edilecek katlı otoparkın şu ana kadar hizmet vermeyen oto yıkama bölümüyle hizmet vereceği hemşehrilerimize büyük kolaylık sağlayacağı belirtildi.

Şu an büyük bir kısmı dolu olarak hizmet veren katlı otoparkın ilerleyen dönemlerde şehir içi trafiğinin rahatlatması açısından büyük bir ihtiyacı gidereceği belirtildi.

Söz konusu ihale çalışması için yapılan açıklamada ayrıca Bilecik Belediyesi tarafından şehir merkezinde gerçekleştirilecek sokak yayalaştırma projeleriyle katlı otoparka büyük bir talebin olacağı bilgisi verildi.

Taliplilerin Pazartesi gününden itibaren Bilecik Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne başvurabileceği bildirildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.