DOLAR
32,3544
EURO
35,1415
ALTIN
2.301,58
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

KARE TAKIMI KAHRAMANLARI BOZÜYÜKLÜ MİNİKLERLE BULUŞTU

– TRT ÇOCUK KANALININ SEVİLEN ÇİZGİ FİLMİ KARE TAKIMI KAHRAMANLARI KUTİ, AYPA, RUPİ VE ENDA BOZÜYÜKLÜ MİNİKLERLE BULUŞTU

Bozüyük Belediyesi tarafından çocuklara yönelik olarak düzenlenen hafta sonu tiyatro etkinliği kapsamında TRT Çocuk kanalının sevilen çizgi filmi Kare Takımı Kahramanları Kuti, Aypa, Rupi ve Enda Bozüyüklü hayranları ile buluştu.

TRT Çocuk kanalının sevilen çizgi filmi Kare Takımı Kahramanları, Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde sahnelenen “Kare Takımı” oyunu ile Bozüyüklü minik tiyatro severlere unutulmaz ve neşeli dakikalar yaşattı. Kuti, Aypa, Rupi ve Enda’nın sahne aldığı oyunda, Dodoki’ye karşı müzikli oyunu, dansları ve çizgi filmden taşan macerasıyla minikler keyifli dakikalar geçirdi. Çocukların eğlenceli tiyatro oyunları ile eğlenerek dinlenmeleri ve güzel bir hafta sonu geçirmeleri amacıyla düzenlenen tiyatro etkinliğine minik tiyatro severler yoğun ilgi gösterirken “Kare Takımı” adlı oyun saat 12:00 ve 14:30’da olmak üzere 2 seans halinde ücretsiz ve biletsiz olarak sahnelendi. Oyundan neşe ile çıkan minik tiyatro severler kendileri için bu etkinliğin hazırlanmasını sağlayan Başkan Amcaları Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya teşekkür etmeyi de ihmal etmediler.

Ayrıca oyunun sonunda satılan boyama kitapları ve puzzelların geliri ile yardım yapılarak ücretsiz oyunlar sergilenecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.