DOLAR
32,3148
EURO
35,1033
ALTIN
2.293,10
BIST
9.049,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

İYİ PARTİ Bilecik’te 2 Milletvekili Aday Adayı Belli Oldu

24 Haziran’da yapılacak olan Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde Bilecik İYİ Parti’den 2 Milletvekili aday adayı belli oldu.

İyi Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Aliye Selviler’in kızı avukat Seda Selviler Karakaş ile Bozüyük’ten genç Mimar Batuhan Atalay İYİ PARTİ Bilecik milletvekili aday adayı oldu.

Avukat Seda Selviler Karakaş, İYİ Parti’nin Bilecik Milletvekili aday adaylığına başvuru yaparken, “Ülkemizin gerek siyasi gerekse ekonomik ve sosyal sorunlarının çözümünün, genç, dinamik ve yıpranmamış kadroları ile İYİ Parti bünyesinde olduğuna yönelik inancım ile Türkiye’nin İYİ olacağı günler için elimi taşın altına koyarak sorumluluk üstlenmeyi seçtim.” İfadelerine yer verdi.

“Türkiye’nin İYİ olacağı günler için elimi taşın altına koyarak sorumluluk üstlenmeyi seçtim”

Kadın Milletvekili aday adayı olma özelliği ile ilgiyi üzerine toplayan Karakaş, İYİ Parti’den Milletvekili aday adaylığı noktasında yaptığı değerlendirmelerde şunları kaydetti:

“11/01/1984 tarihinde Bilecik ili Merkez ilçesinde doğdum. İlköğrenimimi Bilecik Atatürk İlkokulunda 1994 yılında tamamladıktan sonra ortaokul ve lise öğrenimimi Bilecik Anadolu Lisesinde tamamlayarak 2001 senesinde mezun oldum. Yüksek öğrenimimi T.C. Maltepe Üniversitesi Hukuk Fakültesinde gördüm ve bu üniversiteden 2006 yılında mezun oldum. Memleketim olan Bilecik ilinde Bilecik Barosunda 2006 yılında avukatlık stajıma başladım ve 2007 senesinde bitirerek serbest avukatlığa başladım. Bilecik Barosunda, Yönetim Kurulu Üyeliği, Disiplin Kurulu Üyeliği ve Türkiye Barolar Birliği Delegeliği görevlerinde bulundum. Bilecik Barosu. Türkiye Barolar Birliği Delegeliğim devam etmektedir. Halen Bilecik ili, il merkezinde serbest avukat olarak görev yapmaktayım.

Siyasi hayatım boyunca, Demokrat Parti bünyesinde 10 yıl boyunca çeşitli görevlerde bulundum ve en son Demokrat Parti Bilecik İl Başkan Yardımcılığı ve Siyasi ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Başkan olarak görev yaptım. İYİ Parti Bilecik İl Teşkilatı kurucu üyesiyim. Evli ve bir çocuk annesiyim. Eşim Ahmet Emin Karakaş, Bilecik ili Osmaneli ilçesinde, Osmaneli Devlet Hastanesi bünyesinde Aile Hekimi olarak görev yapmaktadır.

Ülkemizin gerek siyasi gerekse ekonomik ve sosyal sorunlarının çözümünün, genç, dinamik ve yıpranmamış kadroları ile İYİ Parti bünyesinde olduğuna yönelik inancım ile Türkiye’nin İYİ olacağı günler için elimi taşın altına koyarak sorumluluk üstlenmeyi seçtim. Zorlu süreçlerden geçilirken, terimizin son damlası vatan toprağı ile buluşuncaya kadar can ve başla çalışarak Türkiye’yi ve memleketimiz Bilecik’i hak ettiği mutlu, müreffeh, özgür ve iyi bir geleceğe taşımak için Bilecik İYİ Parti Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunda bulundum. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ‘ün bizlere emanet ettiği güzel ülkemiz Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesine çıkarma gayreti ile ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ‘in “ Medeniyet yolundaki taşları yalnız cesurlar döşer.” düsturunu kendime kılavuz edinerek, Kıymetli Bilecikli hemşerilerimizin desteği ve Yüce Rabbim’ in izni ile çıktığımız bu yolda “Bismillah” diyorum.”

22 yaşındaki Mimar Batuhan Atalay ise yabancı dil ağırlıklı eğitimle orta öğrenimi tamamladı, Lise’yi Bozüyük’te tamamladıktan sonra, lisans eğitimini Makedonya’da İngilizce ve kendi dilleri olan Makedonca eğitim dilleri ile Mimarlık fakültesini başarı ile tamamladı.

Genç yaşta Bilecik İYİ Parti’den Milletvekilliği için aday adayı olan Atalay, gençliğin sorunlarına da çözüm olmak için aday adayı olduğunu kaydetti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.