DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
25°C

İyi Parti Bilecik İl Başkanı Sayın Gürses’in Yanındayız

İyi Parti Bilecik İl Başkanı, Sayın Gürses’in Yanındayız. İyi Parti Bilecik İl Başkanı Mehmet Yılmaz, gündem olan Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses, ile ilgili bir açıklama yayınladı. Açıklamasında Başkan Yılmaz, şunları kaydetti;

İyi Parti Bilecik İl Başkanı, Sayın Gürses’in Yanındayız

Daha Yüksek Bir Seviyeden Açıklama Bekledik

Bildiğiniz üzere geçen hafta yapılan belediye meclis toplantısında Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Ahmet Gürses Bey’ in AKP meclis üyesi Sayın Çetin KAYA’ ya söylemediği halde söyledi deyip, Sayın AKP İlçe Başkanı, İl Başkanı, Sayın Milletvekili Selim Yağcı Bey’ in olayı araştırıp incelemeden, alelacele, sel önünden kütük kapar gibi yaptıkları açıklamaları basından gördük. Evet basın açıklamaları yapılabilir. Fakat olay araştırılır, irdelenir öyle yapılır.

Meclislerde lüzum hasıl olursa basına kapalı toplantılar yapılabilir. Fakat tüm meclis toplantıları tutanak ve kamera ile kayıt altına alınır. Sayın AKP yöneticilerinin ilk yaptığı açıklamalarda bizler olayın muhatabı gibi görünen Sayın Çetin KAYA Bey’ i gördük. Basın açıklaması bunun üzerinden yapıldı. Bir de baktık ki 6 gün sonra ben duydum diye Sayın Muhammet Karadayı ortaya çıkıverdi. Sayın Muhammet Karadayı bu sözleri duyduysa neden ilk toplantıda ortalıkta gözükmüyordu. Yoksa yurt dışında Amerika da mıydı? Veya yurt dışında başka bir yerde miydi?

Kamera kayıtlarında Sayın Ahmet Gürses’in böyle bir cümle kurmadığı açık açık ortadır. Sayın Ahmet Gürses, yaptığı açıklamada AKP il başkanı Sayın Fikret Karabıyık’ ı aradığını sayın Çetin KAYA Bey ile bir araya gelelim, bu cümlenin söylenip söylenmediğini açıklığa kavuşturalım dediği halde bugüne kadar neden geri dönüş yapılmamıştır.

Bizler AKP yöneticilerinin yaptığı gibi hemen bu açıklamaya cevap verebilirdik. Ama bunu yapmadık. Bir araştıralım, ondan sonra gerekli açıklamayı yapalım dedik.(Öfkeyle kalkanın zararla oturduğu gibi) Hatta ve hatta yazımızın başlığında görüldüğü gibi AKP yöneticilerinin Sayın Milletvekili değil daha başka üst kademelerden açıklama gelir diye bekledik.

Belediye meclisinde 24 üyeden bu cümleyi Sayın Muhammet Karadayı mı duydu!!

AKP yöneticilerinin her zaman yaptığı gibi bu tip açıklamalar ulusal basında da izlediğiniz gibi sadece ve sadece gündem değiştirme amaçlıdır. O meclis toplantısından sonra o gün mecliste bulunan bazı meclis üyelerinin sosyal medyadan yaptıkları açıklamaları da esefle kınıyoruz. Bu arkadaşları da vicdanları ile baş başa bırakıyoruz.

Sizler Yalanın, iftiranın, gıybetin günah ve haram olduğunu her konuşmanızda söylersiniz. Ama insanları küçük düşürmek, itibarsızlaştırmak ve çamur atmak için en büyük günahı kendiniz işliyorsunuz. Attığınız çamur kendi üstünüze bulaşmıştır. AKP yöneticilerinin yaptığı bu açıklamalar tamamen 31 Mart 2019 yerel seçimlerinin kaybetme sancısıdır.

Bilecik’te yaşayan ve Bilecik’ e katma değer katan herkes bizim için değerli olup, kendileri ile aynı şehirde yaşamaktan onur ve gurur duyuyoruz.

Bizler İYİ Parti yöneticileri ve üyeleri olarak her platformda her türlü şartlarda Sayın Ahmet Gürses Bey’ in sonuna kadar yanındayız.

Kamuoyuna saygı ile duyururuz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.