DOLAR
32,3190
EURO
35,0421
ALTIN
2.282,74
BIST
8.981,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Instagram 200 milyon kullanıcıya ulaştı

Instagram 200 milyon kullanıcıya ulaştı

Facebook satın aldığı fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram, bir kilometre taşını geçerek 200 milyon kullanıcıya ulaştı.

200 milyon aktif kullanıcısının ayda 60 milyon fotoğraf paylaştığı Instagram, 2010 yılında kuruluşundan bu yana uygulamada 20 milyar fotoğraf yayınlandığını duyurdu.

FACEBOOK 1 MİLYON DOLARA SATIN ALMIŞTI

Facebook da geçen ay kullanıcı sayısının 1 milyara ulaştığını duyurmuştu. Facebook tarafından Nisan 2012’de 1 milyar dolara satın alındıktan bu yana 170 milyon yeni kullanıcıyı daha portföyüne ekleyen fotoğraf paylaşım uygulaması, kullanıcı sayısını son 6 ayda da 50 milyon daha arttırmıştı.

Facebook tarafından alındıktan sonra, Instagram’a direkt mesajlaşma servisi ve 15 saniyelik video paylaşma özellikleri getirilmiş, uygulama aynı zamanda Windows Phone telefonlar için de geliştirilmişti.

Mark Zuckerberg, Salı günü sanal gerçeklik akseasuarları üreticisi firma Oculus’u alacağını duyurduğu toplantıda Facebook’un da bir kilometre taşı olan 1 milyar kullanıcı sayısını geçtiğini açıkladı.

Facebook’un yakın zamanda mobil mesajlaşma servisi sunan WhatsApp uygulamasını 19 milyar dolara satın alması ve Facebook Paper gibi Facebook Mobil için üretilmiş bazı yan uygulamaları hizmete sokması da şirketin odak noktasının mobil hizmetler olduğu izlenimini veriyor.

kaynak:trthaber

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.