DOLAR
32,4504
EURO
34,5028
ALTIN
2.476,44
BIST
9.621,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
26°C
Bilecik
26°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

İNÖNÜ’DE DÜZENLENEN”HAVACILIK VE BAHAR FESTİVALİ” RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Eskişehir Türk Hava Kurumu İnönü Eğitim Merkezi’nde düzenlenen “Havacılık ve Bahar Festivali-2019” ilgi gördü.

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu adına Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu’nun da katıldığı festivalde yapılan hava gösterileri ilgi ile izlendi. Programın açılış konuşmasını yapan Türk Hava Kurumu Genel Sekreteri Rafet Yavuz etkinliğin Türk Hava Kurumu İnönü Eğitim Merkezi’ni tanıtmaya yönelik olduğunu belirterek “zaman zaman kurumda çalışan arkadaşlarla veya burada görevli öğretmenlerimizle, müdürümüz ile yaptığımız konuşmalarda; bize daha önceki dönemde bundan 5-6 yıl öncesine kadar buranın son derece hareketli ve de yoğun bir sivil havacılık faaliyetlerinin devam ettiğini ve çok önemli bir merkez olduğunu söylemişlerdi. Fakat son birkaç yıldır bu etkinlikler konusunda sıkıntılar ve ilginin azaldığını görmekteyiz. Bizlerde bunu ortadan kaldırmaya yönelik böyle bir bahar şenliği adı altında bir arada olmayı arzu ettik. Tabii çok fazla bir hazırlığımız olmadı. Amacımız buradaki, yöredeki insanları bir araya getirmek. Hem de kurumda çalışanlar aileleri ile birlikte burada olsunlar istedik. Dolayısıyla burada bizi yalnız bırakmayıp teşrif ettiğiniz için de ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Konuşmaların hemen ardından Türk Hava Kurumu Genel Sekreteri Rafet Yavuz plaket takdiminde bulundu. Türk Hava Kurumuna vermiş olduğu destekler nedeni ile Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’na takdim edilen plaketi Başkan Bakkalcıoğlu adına Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu aldı. Programda daha sonra herkesin merakla beklediği hava gösterileri büyük bir ilgi, heyecan ve gururla izlendi. Gün boyu çeşitli yarışmalar ve halk uçuşlarının yapıldığı etkinlik havacılığa meraklı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.