DOLAR
32,8036
EURO
34,7732
ALTIN
2.506,80
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
23°C

İl Başkanı Karabıyık Aday Olmayacağını Açıkladı

İl Başkanı Karabıyık, Aday Olmayacağını Açıkladı. AK Parti Bilecik İl Başkanı Karabıyık Aday Olmayacağını Açıkladı. AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık 7. Olağan İl Kongresinde aday olmayacağını açıkladı.

AK Parti Bilecik İl Başkanı Karabıyık Aday Olmayacağını Açıkladı

AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı ile yapılan istişareler neticesinde AK Parti 7. Olağan İl Kongresinde aday olmama yönünde karar aldığını kaydetti.

AK Parti Bilecik İl Başkanı Karabıyık açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi;

İl Başkanlığı görevini tarafıma tevdii eden, desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen dünya lideri, mazlum ve mağdurların gür sesi, Yeni Türkiye’nin mimarı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a; tüm çalışmalarımızda yanımızda olan ve her daim önce teşkilatımız diyen Genel Başkan Yardımcımız Teşkilat Başkanımız Sn Erkan Kandemir’e; Teşkilat Başkan Yardımcımız Antalya Milletvekilimiz Mustafa Köse’ ye; aktif siyasete başladığım ilk günden bu güne kadar sürekli olarak yanımda olan, aldığım her kararı sorgulamadan destekleyen çok kıymetli eşim ve biricik kızıma; evlatları olmaktan her zaman onur duyduğum anne ve babama; dost ve akrabalarıma; birlikte çalıştığımız il yürütme kurulu ve yönetim kurulu üyelerimize; İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve yönetim kurulu üyelerimize, İlçe Başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimize, İlçe Belediye Başkanlarımıza ve belediye meclis üyelerimize, İl Genel Meclisi üyelerimize, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ve yönetim Kurulu üyelerimize, partimiz kurulduğu günden bu güne görev almış İl Başkanlarımıza, Milletvekillerimize, İlçe Başkanlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, hülasa sandık müşahitliğinden yönetim kuruluna kadar görev almış tüm teşkilat mensuplarımıza, tüm seçimlerde her ne olursa olsun partimize ve Genel Başkanımıza en yüksek desteği veren, gönül kapılarını sonuna kadar bizlere açan hemşehrilerimize, vatandaşlarımızla aramızda köprü olan kıymetli basın mensuplarımıza teşekkür ederim.
Bugünden itibaren her zaman olduğu gibi yine Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda inandığım yolda durmadan yürümeye devam edeceğim.

Karabıyık, 2016 yılından bu yana AK Parti Bilecik İl Başkanı olarak görev yapıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.