DOLAR
32,3372
EURO
35,0918
ALTIN
2.308,16
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

İFTARIN GÜZELLİĞİNİ GÜLÜMBE KÖYÜNE TAŞIDIK

İFTARIN GÜZELLİĞİNİ GÜLÜMBE KÖYÜNE TAŞIDIK
Bilecik Belediyesi tarafından Gülümbe Köyü’nde açılan iftar sofrası ile Ramazan ayının bereket ve güzelliği köylerimize ulaşmış oldu.
Köy Meydanı’nda açılan iftar sofrası ile köy sakinleri arasında sevgi ve kardeşlik duyguları pekişirken, çocuklar da Bilecik’te Çocukça Ramazan konseptinde hazırlanan eğlenceler ile hoşça vakit geçirdi.
Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda, gerçekleştirilen iftar sonrası bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Selim Yağcı, insanlar arasındaki sevgi ve kardeşlik duygularının önemine değindi.
Konuşmasına; ”Öncelikle rahmet ve bereket ayı Ramazanınızı tebrik ediyorum. Bu mübarek ayın hepimizin hakkında hayırlı ve mübarek olmasını diliyorum. Bu akşamki iftar programımıza teşrifleriniz için teşekkür ediyor, hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.” ifadelerini kullanan Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları kaydetti:
”Değerli kardeşlerim, Ramazan ayın birlik ve beraberlik ayı, Ramazan ayı kardeşlik ve sevgi ayı, Ramazan ayı hoşgörü ve huzur ayı, yardımlaşma ayı. Bildiğiniz gibi Bilecik’imiz de kültür ve tarih şehri. Bizler de Ramazan ayını bu manalara uygun şekilde geçirmeye gayret gösteriyoruz. Bilecik Belediyesi olarak bizler her gün ayrı bir mahallemizde iftarın güzelliğini yaşıyoruz. Ancak bu yıl bir ilki gerçekleştirerek, bu güzelliği köylerimize de taşıdık. Yanı başımızda olan Gülümbe Köyü’müzde de bu iftarın bereketini taşımak istedik. Sağ olun sizler de bu imkanı verdiniz. Aynı çorbayı ve aynı ekmeği paylaşma fırsatı bulduk. Ramazan ayı kardeşlik ve sevgi ayı olduğuna göre bizler de birbirimizi sevmeli ve kardeşçe yaşamalıyız. Birbirimizin hatalarını örtmeli ve hoşgörmeliyiz. Değerli kardeşlerim, bizler burada huzur ve sükunet içinde Ramazan ayımızı geçiriyoruz. Ancak dünyanın birçok noktasında vatanlarından ayrı, mazlum ve mağdur olan kardeşlerimiz var. Bu Ramazan ayında lütfen bu kardeşlerimize de dua edelim. İnşallah onlar da en kısa zamanda huzur ve sükuneti bulur. Bizler de daha nice Ramazan aylarında sizin gibi dostlarla bir arada oluruz İnşallah” dedi.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, dualarla açılan iftarın ardından vatandaşlarla birlikte çay içerek, sohbet etti.
İftar programında çocuklar da kendileri için ”Çocukça Ramazan” konseptinde hazırlanan eğlencelerle güzel vaki geçirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.