DOLAR
32,6563
EURO
34,8392
ALTIN
2.510,19
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
25°C

Hüseyin Şensoy Mal Varlığını Açıkladı

 

Hüseyin Şensoy Mal Varlığını Açıkladı

30 Mart 2014 tarihinde gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimi öncesinde Milliyetçi Hareket Partisinden Bilecik Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Şensoy mal varlığını açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Bilecik Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Şensoy mal varlığını  beyan ettiği açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Bilindiği gibi 30 Mart 2014 tarihinde ülkemizin istikbalini, devletimizin temel dinamiklerini ve Cumhuriyetimizin kazanımlarıyla Aziz Milletimizin geleceğini yakından ilgilendiren ‘Mahalli İdareler Seçimi’ yapılacaktır. Geçmişte bu alanda hizmeti bulunan ve birikime sahip bir kardeşiniz, içinizden birisi olarak bugüne kadar mevcut mesleğim çerçevesinde Bilecik’e ve hemşehrilerime hizmet etme gayreti içerisinde oldum. Ülkemizin ve geleceğimizin kaderini yakından ilgilendiren bu seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nin şahsıma gösterdiği teveccüh neticesinde; il içinde ve il dışında dostlarımın, kanaat önderlerinin ve ülkemizin birlik ve dirliğinin teminine yönelik ortak düşünceleri paylaştığım gönül insanlarının destek ve tavsiyeleriyle bu kutsal ve ciddi sorumluluk taşıyan göreve talip oldum. Çalışmak, gayret etmek bizden, dua ve destek hizmetin en iyisine layık olan halkımızdan, takdir Yüce Yaratanımızdandır. Adaylığım gerek il bazında ve gerekse partimizin değerli Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin 02/Kasım 2013 Kayseri ilindeki tanıtımıyla resmiyet kazanmış bulunmaktadır.

Bu vesileyle; başta Sayın Genel Başkan’ıma, Parti üst düzey yetkililerine, Sayın Bakanım Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker’e, İl ve Merkez İlçe Teşkilatına, Cumhuriyetimizin ve Devletimizin bekası için gönül köprüleri kuran partimizden olan veya başka partilerden olup bu değerlere gönül veren, bu yolda bana dua ve nefesleriyle güç katan tüm dostlarıma ve ailevi olarak fedakarlık gerekliliğine destek veren değerli eşime şükranlarımı sunuyorum. İçine girdiğim sürecin tam bir gönüllülük süreci olduğunu ve gönüller fethetmeye aday olduğumuzu hatırlatmak istiyorum. Biz gönül kırmaya değil, gönülleri yapmaya ve birleştirmeye, tek vücut olarak Bilecik İlimizi hak ettiği konuma kavuşturmak daha ileriye götürmek için yola çıktık. Yolumuzun çetrefilli, davamızın kutsal ve onurlu bir dava olduğu, talip olduğumuz hizmet alanının sorumlulukların gereğini hakkıyla ifa etmeyi gerektirdiğinin bilincindeyiz.

Bu yarışta diğer partilerin adayları resmiyet kazanıp süreç başladığında Bilecik’imizi hep beraber hak ettiği yere getirecek plan ve projelerimizi de ayrıca değerli kamuoyuyla paylaşacağız.

Değerli Hemşehrilerim

Bu yola koyulurken halka hizmetin hakka hizmet olduğu gerçeğini unutmayacağız. Vatandaşımızın her kuruşunun kendi kuruşumuz olduğunun sorumluluğunu hep taşıdık ve bundan böyle de taşımaya devam edeceğiz. Bu çerçevede; Yola çıkarken azığımızın ne olduğunu, dünyevi olarak mal varlığımızı şeffaflık çerçevesinde çok değerli kamuoyuyla ve halkımızla paylaşmayı bir görev ve sorumluluk olarak biliyoruz. Bu meyanda şahsıma ve eşime ait olan ‘Mal Varlığım’ aşağıya çıkarılmış olup, kamuoyuna saygılarımla arz ediyorum.

Hüseyin Şensoy’un Mal Varlığı

Tarafıma ait mal varlığı dökümü

Gayrimenkul

1 Adet işyeri Ertuğrulgazi Mah. Stadyum Sok.No 18 Merkez/BİLECİK
1 Adet mesken Gazipaşa Mah. Plevne Sok.No:2 D.13 Merkez/BİLECİK

Otomobil

1 Adet 2010 Model Chevrolet Cruze 1.6 binek otomobil
1 Adet 2011 Model Chevrolet Aveo 1.4 binek otomobil
11.11.2013 Tarihi itibariyle alacaklarım : 110,000,00-TL
11.11.2013 Tarihi itibariyle borçlarım : 26.000,00-TL

Eşime ait mal varlığı dökümü

Gayrimenkul

1 Adet mesken Osmangazi Mah. Toplukonut Cd..No:3/A Öykü sitesi D.1 Merkez/BİLECİK
70.000,00-TL (Yetmişbin) değerinde zinet

Kamuoyuna ve Sevgili Hemşehrilerimin bilgisine saygılarımla sunarım.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.