DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
25°C

HÜSEYİN ELMAS KÖY KÖY, KAPI KAPI DOLAŞIYOR

HÜSEYİN ELMAS KÖY KÖY, KAPI KAPI DOLAŞIYOR

 

CHP Bilecik 2. sıra Milletvekili adayı Hüseyin Elmas, 1 Kasım’da, Bozüyük’te CHP’nin 7 Haziran’da olduğu gibi yine birinci parti olacağını söyledi. Elmas, “Gittiğimiz her yerde partimize ilgi büyük. Vatandaşlar sabırsızlıkla 1 Kasım’ı bekliyor. Bozüyük, ‘Yine CHP, yeniden CHP’ diyecek. Bundan kuşkumuz yok” dedi.

1 Kasım seçimleri için CHP Milletvekili Yaşar Tüzün’ün ardından Bilecik’te ikinci sıradan milletvekili adayı olan Hüseyin Elmas, CHP ilçe teşkilatı yöneticileri ile birlikte başta sanayi kuruluşlarında çalışan işçiler ve esnaf olmak üzere Bozüyük’te çalmadık kapı bırakmıyor. Gece de köyleri ziyaret eden Elmas, ziyaretleri sırasında vatandaşların taleplerini dinleyip CHP’nin projelerini anlatıyor.

CHP iktidarında hem çalışanların hem de işverenlerin üretim yapmasının önündeki engellerin kaldırılacağını anlatan Elmas, konuşmalarında şunları söyledi:

“Ülke olarak çok ciddi bir potansiyelimiz var. CHP devleti kurmuş, Türkiye’nin ilk sanayileşme hamlesini başarıyla gerçekleştiren partidir. Bugün de çıkmaza giden ekonomiyi yeniden rayına oturtacak partidir. İşsizliği çözecek olan partidir. Ülkemizin sorunlarını biliyoruz, üretimin üzerindeki ağır yükleri biliyoruz, dertleri çözmeye ve yeni bir üretim seferberliği başlatmaya kararlıyız.”

7 Haziran’dan sonra anayasaya aykırı olarak CHP’ye hükümet kurma görevi verilmediğini için emeklilerin iki dini bayramda ikramiye alamadığını, çiftçinin pahalı mazot almaya devam ettiğini, asgari ücretin artmasını vurgulayan Elmas, şöyle devam etti:

“CHP iktidarında hem işçi, hem işveren, hem çiftçi, hem çalışan, hem emeklimiz kazanacak. Yatırımlar da, istihdam da aynı anda artacak. İşçi daha iyi  kazanacak, asgari ücreti 1.500.Tl olacak ama devlet vergisini almayacağı için işverene yükü olmayacak. İşveren de vergi yükü azalacağı için daha fazla işçi çalıştırıp daha fazla üretim yapabilecek. Bölgesel teşvik sistemiyle yurtiçinde ve yurtdışında rekabet edebilecek. Kısacası CHP iktidarında üretim seferberliği ile her alanda herkes kazanacak.”

IMG-20151015-WA0001 CHP ADAYIMIZ HÜSEYİN ELMAS DODUGA DA NİŞAN DA 11.10 (13) CHP BOZÜYÜK GENÇLİK KOLLARI TOPLANTISI 11.10 (4) IMG-20151015-WA0000

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.