DOLAR
32,5615
EURO
34,9979
ALTIN
2.435,97
BIST
9.778,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

HÜDA-PAR Bilecik İl Başkanı Karaaslan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

HÜDA-PAR Bilecik İl Başkanı Karaaslan’ın Ramazan Bayramı Mesajı. HÜDA-PAR Bilecik İl Başkanı Dr.Tahir Karaaslan Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi:

Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın pekiştiği ve manevi iklimi en samimi şekilde yaşadığımız mübarek Ramazan ayını huzur içinde idrak ederek ulaştığımız Ramazan Bayramını vatandaşlarımızla birlikte karşılamanın sevinci ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bizlere sabretmeyi ve insani erdemleri daha güçlü şekilde yaşamamızı öğreten yardımlaşma, dayanışma, hoşgörü ve paylaşmanın en üst seviyeye ulaştığı Ramazan ayı, bizi yaratan Allah’a ve ihtiyaç sahibi insanlara karşı sorumluluklarımızı daha hassasiyetle yerine getirdiğimiz bir zaman dilimi olarak idrak etmenin mutluluğunu yaşadık.

Sevincini yaşadığımız Ramazan bayramında, anne ve babalarımıza, büyüklerimize, yakınlarımıza, komşularımıza, devletimizin koruması altındaki çocuklarımıza ve yaşlılarımıza, şehitlerimizin yakınlarına ve gazilerimize yapacağımız her ziyaret gönüllerimizi birleştirecek bayrama ayrı bir anlam katacaktır.

Bu duygularla, Yüce milletimizin ve tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyor, bayramın ilimize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Dr. Tahir Karaaslan
HÜDA-PAR Bilecik İl Başkanı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.