DOLAR
32,3602
EURO
35,0056
ALTIN
2.325,97
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Hemşirelerimizden Bilecik’e Mesaj

Hemşirelerimizden Bilecik’e Mesaj

Tamamı Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinden mezun olan hemşireler Bilecik’e video mesaj gönderdi.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinden 2017 yılından itibaren 2018 ve 2019 yılı mezunu kadın ve erkek hemşireler Bilecik’e 12 Mayıs Hemşireler Günü dolayısıyla video mesaj gönderdi.

Gaziantep Islahiye, Kayseri Şehir Hastanesi ve İstanbul’da bir Eğitim Araştırma Hastanesi COVID servisi gibi bir çok hastanede bu zorlu pandemi sürecinde ailelerini ve kendilerini riske atarak, yeni tip koronavirüse (Covid-19) karşı en ön cephede fedakarca görevlerine devam eden hemşireler,  Bilecik’te vatandaşların mutlaka tıbbi maske takmalarını ve sosyal mesafe kuralına uymaları yönünde tavsiyede bulundular.

Yayınlanan video da özellikle COVID servisinde N95 maske olarak tabir edilen FFP2 ve FFp3 maskeleri, siperlik, koruyucu gözlük ve koruyucu tulum gibi ekipmanları giyerek çalışma saatleri boyunca görevlerine devam eden hemşirelerimiz, ailelerini korumak için evlerinde dahi maske takmak zorunda kalıyor.

Türkiye’de yeni tip koronavirüs’e karşı verilen mücadele ile ilgili olarak, ”Çok yakında ufuktan o güneş doğacak. Daha güzel günler göreceğimize inancımız tamdır. Sende evde kalarak bize destek olabilirsin. Evde kalın sağlıklı kalın. Sende bize destek ol. Evde Kal. ” gibi mesajları Bilecik halkına gönderdiler.

Bizde Belekoma Haber olarak, bu zorlu süreçte görevlerine başarıyla devam eden tüm hemşirelerimizin 12 Mayıs Hemşireler Gününü kutlarız.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.