DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
30°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

‘’HEMŞEHRİLERİM VE ŞEHRİM İÇİN HER ŞEYE ADAYIM’’

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:

‘’HEMŞEHRİLERİM VE ŞEHRİM İÇİN HER ŞEYE ADAYIM’’

Belediye Başkanı Selim Yağcı, basın mensupları ile bir araya geldiği bilgilendirme toplantısında; ‘’Şehrim için vatandaşlarım için büyüklerimin uygun gördüğü ve verdiği her hizmet için adayım’’ ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, ilimizdeki basın mensupları ile bir araya geldiği toplantıda Bilecik ve ülke gündemine ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.

14 yıl boyunca Bilecik ve şehir insanı için çalıştığını kaydeden Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları kaydetti:

‘’Değerli arkadaşlar öncelikle şunu ifade edeyim. ’Şehrim için vatandaşlarım için büyüklerimin uygun gördüğü ve verdiği her hizmet için adayım. Halkımın ve büyüklerimin bana layık gördüğü her hizmet her işe adayım. Ben bu güzide topraklara ve hemşehrilerime 14 yıldır hizmet etme çabası ve gayreti içerisindeyim. Birileri neye aday olmaya hak ediyorsa, Selim Yağcı olarak ben de eğer partimin yetkili organları ve büyüklerimiz uygun gördüğü taktirde, milletimiz uygun gördüğü taktirde her şeye benim de hakkımın olduğunu düşünüyorum ve gocunacak da hiçbir şeyim yok. Gayet net olarak açıklıyorum. Taktiri hemşehrilerimiz bilir. Öyle Allah nasip ederse, yarın genel merkezimiz, belediye başkanlığına devam et derse ona da adayım. Öyle bir sahadan kaçmamız yok. Milletvekilliğine de adayım. Veya partimizle ilgili, siyasetle ilgili kurum ve kuruluş varsa ona da adayım. Bu konuda kim bana bu anlamda farklı şekilde ithamda bulunur. Ben 14 yıldır buradayım. Malımla mülkümle çoluğum ve çocuğumla buradayım ve her şeyim açık. 14 yılın 14 saniyesine kadar hepsinin hesabını verebilirim. Hesabını veremeyeceğim hiçbir şey yok. Onun için biz bu konularda gayet açığız ve gayet şeffafız. Kapalı kapılar ardında da hiçbir işimi yok’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.