DOLAR
32,3190
EURO
35,0421
ALTIN
2.282,74
BIST
8.981,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

HAYVAN BARINAĞINDA SONA YAKLAŞILDI

HAYVAN BARINAĞINDA SONA YAKLAŞILDI

Osmaneli Belediyesi tarafından yaklaşık 1 ay önce yapımına başlanan Hayvan Barınağında sona yaklaşıldı.

Osmaneli Belediyesi tarafından sokak hayvanlarının toplanıp bakımlarının yapılması için inşaatına başlanılan hayvan barınağında sona gelindi. Hayvanların barınacağı bölümün çatısının bittiği, idari ve hayvan muayenesi için yapılan bölümün de kısa bir zamanda çatısının yapılarak bitirilmesi planlanıyor.

40 Köpek ve 20 kedinin barınabileceği hayvan barınağında, ayrıca kedi ve köpekler haricinde de hayvanların barınacağı bölümler yapılacak. Küçük ölçekli bir hayvanat bahçesi şeklinde tasarlanan barınakta, aileler çocuklarına değişik hayvanları da burada gösterebilecekler. Kısa bir zaman sonra kullanıma açılacak olan barınak sayesinde, Osmaneli içerisinde başıboş kedi ve köpek kalmayacak. Ayrıca vatandaşlar evlerinde baktıkları hayvanları buraya getirerek tedavi ve bakımlarını yaptırabilecekler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.