DOLAR
32,3852
EURO
35,0493
ALTIN
2.326,85
BIST
9.128,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

‘’HAYDİ ÇOCUKLAR BİSİKLETLE OKULA ETKİNLİĞİ’’ 2. GÜNÜ

‘’HAYDİ ÇOCUKLAR BİSİKLETLE OKULA ETKİNLİĞİ’’ 2. GÜNÜ

Bilecik Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Ortaokulu öğrencileri, bisiklet kullanımında farkındalık oluşturmak amacıyla okullarına bisiklet ile gitti.

Bilecik Belediyesi, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği ve Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilciliği işbirliğinde geçen yıllarda başlatılan ”Haydi Çocuklar Bisikletle Okula” etkinliği kapsamında öğrenciler, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde bir araya geldi ve daha sonra okullarına bisiklet ile ulaşım sağladılar.

Sağlıklı Kentler Birliği olarak şehir içi ulaşımında bisiklet kullanımının önemine değinmek, bisikletin etkin bir ulaşım aracı olduğu bilincini yaymak ve bisiklet kullanımını teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen “Haydi Çocuklar Bisikletle Okula” etkinliğinde çocuklar etkinliğin 2. Gününde de okullarına bisikletle gitti.

Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilcisi Hakan Yavuz ise Haydi Çocuklar Bisikletle Okula etkinliğinin ikinci gününde de okullarına bisiklet ile ulaşım sağlayarak, bisiklet kullanımının yaygınlaşması için farkındalık oluşturmak istediklerini kaydetti.

Bisiklet kullanımı ve faydaları ile trafik kurallarının olduğu broşürlerin dağıtıldığı etkinlikte
Dernek Temsilcisi Hakan Yavuz, öğrencilere bisiklet kullanımı ve kurallarını anlattıktan sonra öğrenciler okullarına bisiklet ile ulaştı.

Etkinliğin ilk gününde ise Dursun Fakih İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde bir araya gelerek, okullarına bisiklet ile gitmişlerdi.

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.